Mehmet Tokat
Cezalı
- 29 Nisan 2015
- 3.563
- 1
- 288
Hayri Cund o degil.
Forum disinda da kendisini taniyorum.
O degil de Onur Yilmaz'a ne oldu?
Forum disinda da kendisini taniyorum.
O degil de Onur Yilmaz'a ne oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kadar gerzek hayallerin var be renktaşalemdar ibared foruma dönse akp trollüğü yapsa yine bize dünya turu maceralarını anlatsa salman hıyarı geri gelse amkarbatı kulübümüze geri kazandırsa of of ne güzel olurdu![]()
Maça gidiyonmu gundine kadar gerzek hayallerin var be renktaş
büyük ihtimal ama hala devretmedi kardeşimMaça gidiyonmu gundi
Agha kombineli zenghin tayfanın arasına düşmezsin inş adamlar maç boyu oturup çekirdek çitliyorlar lazio maçında yaşadım allah göstermesin bi daha xdbüyük ihtimal ama hala devretmedi kardeşim
devrettigi an yola dökülcem allah sasirtmasin tek yol seyratepe türk telekom
Agha kombineli zenghin tayfanın arasına düşmezsin inş adamlar maç boyu oturup çekirdek çitliyorlar lazio maçında yaşadım allah göstermesin bi daha xd
Yaw allahsız hepsi 5-10 kişilik gruptuk biz maçı bırakıp bu elitlere sövdük maçboyu oralı bile olmadılar gamsız lar bunları görünce ultraslana çok da kızamıyorumKüfür edenini görsen gülmekten karnın ağrır. Çok burjuvazi.
Yaw allahsız hepsi 5-10 kişilik gruptuk biz maçı bırakıp bu elitlere sövdük maçboyu oralı bile olmadılar gamsız lar bunları görünce ultraslana çok da kızamıyorum
Agha kombineli zenghin tayfanın arasına düşmezsin inş adamlar maç boyu oturup çekirdek çitliyorlar lazio maçında yaşadım allah göstermesin bi daha xd
Sizin gibi bir muhalifin gamsızca çekirdeg çitlemesi abes olurdu zatenŞahsen ben çekirdek çitlemiyorum.. genelleme yapmayalım![]()
Sizin gibi bir muhalifin gamsızca çekirdeg çitlemesi abes olurdu zaten![]()
maç dediğin tiyatro havasında oturarak izlenir :asd22: arada bir futbolla alakalı ani tepkiler verilir.. ben daha etkili buluyorum ingiliz tarzı tribünü..
durmadan aynı sesi yapınca etkili olmuyor.. mesela manchester maçında kornerden golü taraftar attırdı.. ama neden etkili oldu? çünkü özellikle o anda bütün tribünler coşup ekstra bir gerginlik yarattılar..
90 dk aralıksız "kata go go go" diye bağıran çarşıya göre aziz'in elitleştirdiği fener seyircisi bence daha etkili.. derbilerde en etkili seyirci en pahalı biletleri satmasına rağmen fener seyircisi.. çünkü adamlar şarkı söylemek yerine sadece futbolla alakalı olarak hakemi baskı altına alacak işler yapıyorlar..
bizim kale arkası iyi ama şarkı türküyü biraz kesip maçı izlemeleri lazım..hiç susmayan seyirciye ben şahsen fitil oluyorum.. maçlarda eğer çok ekstra bir durum yoksa önümüzde ayağa kalkanlara durmadan "otur ulan aşşaa" diyen bir grubumuz var
ha fener derbisinde kimse oturmaz merak etme..
İngilis tipi seyirci yada azizin elitleştirdiği fb seyircisi değil benim eleştirdiğim sakincek maç izleyen tepki vermeyen sözde futbol seyircisi bunların biröoğu kombineli... kardeşim bağırıp çağırmıcaksan maça niye geliyosun evinde izle.. ultraslanın sürekli şarkı türkü söylemesi tabiki abartılı düzeyde katılıyorum...maç dediğin tiyatro havasında oturarak izlenir :asd22: arada bir futbolla alakalı ani tepkiler verilir.. ben daha etkili buluyorum ingiliz tarzı tribünü..
durmadan aynı sesi yapınca etkili olmuyor.. mesela manchester maçında kornerden golü taraftar attırdı.. ama neden etkili oldu? çünkü özellikle o anda bütün tribünler coşup ekstra bir gerginlik yarattılar..
90 dk aralıksız "kata go go go" diye bağıran çarşıya göre aziz'in elitleştirdiği fener seyircisi bence daha etkili.. derbilerde en etkili seyirci en pahalı biletleri satmasına rağmen fener seyircisi.. çünkü adamlar şarkı söylemek yerine sadece futbolla alakalı olarak hakemi baskı altına alacak işler yapıyorlar..
bizim kale arkası iyi ama şarkı türküyü biraz kesip maçı izlemeleri lazım..hiç susmayan seyirciye ben şahsen fitil oluyorum.. maçlarda eğer çok ekstra bir durum yoksa önümüzde ayağa kalkanlara durmadan "otur ulan aşşaa" diyen bir grubumuz var
ha fener derbisinde kimse oturmaz merak etme..
Bu kabul edilemez stad kültürü diye bişey var bale izlerken tezahürat yapmakla aynı şey buAga kimse bağırmak zorunda değil. :d
Bu kabul edilemez stad kültürü diye bişey var bale izlerken tezahürat yapmakla aynı şey bu
Loser güneş : eskiden zenginler oynardı biz fakirler izlerdik şimdi fakirler oynuyor zenginler izliyor xdPara bağırmayan taraftarda Puki... Dengeyi tutturmak lazım.