- 20 Haziran 2011
- 57.734
- 63.126
- 4.533
Ft düşmanlarına karşı omuz omuza çarpıştığım ahbabımdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elinde bu iddiaları ispatlayacak bir kanıt var mi Can?Forumu parmağında oynatan kuş.
Arkasına aldığı bir kaç tane forum yöneticisi ile istemediği veya fikrinin çeliştiği herkesi anında forumda banlatan kuş.
Kendisinin, insanları tahrik etmesi ve önüne gelene hakaret etmesi serbest.
Kendisine laf edenler ise ne hikmettir ki saniyesinde banlaniyor.
Güzel bir çete kurmuş ve keyfini sürüyor.
Forumun gerçek yöneticileri ise ya uyuyor yada bu işe sessiz kalmayı tercih ediyor.
Bu çifte standarda artık birilerinin dur demesi lazım yoksa bu kuş istediği şekilde at koşturmaya devam edecek.
Sayesinde forumda kuş,ezik ve lan kelimelerinin kullanılmasının serbest olduğunu öğrendim.
Burda ayrıştırma yaptığım falan yok. Sevmediğim bir topçu için gönlümden geçeni söyledim hakaret etmeden. Hani forum ya burası.Bir insanı diğerinden covid diye ayırmak ve iyi bari o covid olmuş demek normal mi ?
neler diyon olum senForumu parmağında oynatan kuş.
Arkasına aldığı bir kaç tane forum yöneticisi ile istemediği veya fikrinin çeliştiği herkesi anında forumda banlatan kuş.
Kendisinin, insanları tahrik etmesi ve önüne gelene hakaret etmesi serbest.
Kendisine laf edenler ise ne hikmettir ki saniyesinde banlaniyor.
Güzel bir çete kurmuş ve keyfini sürüyor.
Forumun gerçek yöneticileri ise ya uyuyor yada bu işe sessiz kalmayı tercih ediyor.
Bu çifte standarda artık birilerinin dur demesi lazım yoksa bu kuş istediği şekilde at koşturmaya devam edecek.
Sayesinde forumda kuş,ezik ve lan kelimelerinin kullanılmasının serbest olduğunu öğrendim.
Burda ayrıştırma yaptığım falan yok. Sevmediğim bir topçu için gönlümden geçeni söyledim hakaret etmeden. Hani forum ya burası.
Üstelik dünyada covid olan tek insanda e.akbaba değil. Covid olmuş diye ötekileştirmedim. Sporcu adama covid ne yapabilir ki? Hatta e.akbabanın işine bile gelmiştir, 1 hafta idmana çıkmayacak tatil yapacak.
sagolda senin bu adamdan şikayetci olman gerekiyor. aksi takdirde sana söylediklerini yarin bizler icinde dile getirmesi kaçınılmaz.tüm rtaşlarımı bu kara gecede saygı ve sevgi ile slmlar, bu takım bizi delirtmediği taktirde GSlilik ruhumuzun ön planda, mizahi ve geyiksel postların arka planda olduğu sonunda muzaffer olacağımız bir sezon dilerim
sagolda senin bu adamdan şikayetci olman gerekiyor. aksi takdirde sana söylediklerini yarin bizler icinde dile getirmesi kaçınılmaz.
can ayhan isimli sahis, yarin bizleri de idam sephasina oturtmaya kalkar mi dusuncesi nedeniyle kendimi gercekten güvensiz hissediyorum.
tüm rtaşlarımı bu kara gecede saygı ve sevgi ile slmlar, bu takım bizi delirtmediği taktirde GSlilik ruhumuzun ön planda, mizahi ve geyiksel postların arka planda olduğu sonunda muzaffer olacağımız bir sezon dilerim
Herkes birer sevgi pıtırcığı olmuş.Ekli dosyayı görüntüle 131657Ekli dosyayı görüntüle 131658
Bu söylemin arkasında duruyorsan vicdanınla başbaşa bırakıyorum bu bir nefret söylemi olduğu için raporlanır editlenir adam kayırmakla ilgisi yok raporlayan da Emre akbabadan gram haz almayan bir yöneticimiz
Öyle bir seçeneğimiz yok beğenmiyorsanız çıkış yapabilirsinizHerkes birer sevgi pıtırcığı olmuş.
Söylemimin de arkasındayım. Söylediklerim nefret söylemi değil bana göre.
Sevgili modum forumdan üyelik silmenin bir yolu var mı? (Banlanmak değil, üyelik silmek)
Forumda kayıtlı kalıpta üye sayınıza +1 kazandırmak istemiyorum.
Gecenin stresi ile mekanı terk etmeHerkes birer sevgi pıtırcığı olmuş.
Söylemimin de arkasındayım. Söylediklerim nefret söylemi değil bana göre.
Sevgili modum forumdan üyelik silmenin bir yolu var mı? (Banlanmak değil, üyelik silmek)
Forumda kayıtlı kalıpta üye sayınıza +1 kazandırmak istemiyorum.
Daşşağını yesinlerİncisözlükten kare ??
Ekli dosyayı görüntüle 131666
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi