hayri cund

Forumu parmağında oynatan kuş.
Arkasına aldığı bir kaç tane forum yöneticisi ile istemediği veya fikrinin çeliştiği herkesi anında forumda banlatan kuş.
Kendisinin, insanları tahrik etmesi ve önüne gelene hakaret etmesi serbest.
Kendisine laf edenler ise ne hikmettir ki saniyesinde banlaniyor.
Güzel bir çete kurmuş ve keyfini sürüyor.
Forumun gerçek yöneticileri ise ya uyuyor yada bu işe sessiz kalmayı tercih ediyor.
Bu çifte standarda artık birilerinin dur demesi lazım yoksa bu kuş istediği şekilde at koşturmaya devam edecek.

Sayesinde forumda kuş,ezik ve lan kelimelerinin kullanılmasının serbest olduğunu öğrendim.
elinde bu iddiaları ispatlayacak bir kanıt var mi Can?

bunlarin hepsi cok agir ithamlar eger ispatlayamazsan; halki kin, nefret ve ağır tahrik suçlarindan dolayı 10 yillik sarı hesabin ceza yiyebilir.

Yav cund abimizin mesaj sayısı 100000+ geçmiş yillarını vermiş foruma, tabiki biraz daha cool takılabilecek forumda. Burası demokrasi ile yönetilmiyor arkadaşlar herkes eşit değil, sende o kadar emek verirsen foruma arkası gelir.

Bir insanı diğerinden covid diye ayırmak ve iyi bari o covid olmuş demek normal mi ?
Burda ayrıştırma yaptığım falan yok. Sevmediğim bir topçu için gönlümden geçeni söyledim hakaret etmeden. Hani forum ya burası.
Üstelik dünyada covid olan tek insanda e.akbaba değil. Covid olmuş diye ötekileştirmedim. Sporcu adama covid ne yapabilir ki? Hatta e.akbabanın işine bile gelmiştir, 1 hafta idmana çıkmayacak tatil yapacak.

Forumu parmağında oynatan kuş.
Arkasına aldığı bir kaç tane forum yöneticisi ile istemediği veya fikrinin çeliştiği herkesi anında forumda banlatan kuş.
Kendisinin, insanları tahrik etmesi ve önüne gelene hakaret etmesi serbest.
Kendisine laf edenler ise ne hikmettir ki saniyesinde banlaniyor.
Güzel bir çete kurmuş ve keyfini sürüyor.
Forumun gerçek yöneticileri ise ya uyuyor yada bu işe sessiz kalmayı tercih ediyor.
Bu çifte standarda artık birilerinin dur demesi lazım yoksa bu kuş istediği şekilde at koşturmaya devam edecek.

Sayesinde forumda kuş,ezik ve lan kelimelerinin kullanılmasının serbest olduğunu öğrendim.
neler diyon olum sen
gsc yokken hc vardı

şimdi git salavat getir, tövbe istiğfar et

Burda ayrıştırma yaptığım falan yok. Sevmediğim bir topçu için gönlümden geçeni söyledim hakaret etmeden. Hani forum ya burası.
Üstelik dünyada covid olan tek insanda e.akbaba değil. Covid olmuş diye ötekileştirmedim. Sporcu adama covid ne yapabilir ki? Hatta e.akbabanın işine bile gelmiştir, 1 hafta idmana çıkmayacak tatil yapacak.
273D82A5-3097-49FC-A2F7-0BD06ABF8540.png7CB5096E-D9BC-4674-BFCF-831E9A0D57E3.png

Bu söylemin arkasında duruyorsan vicdanınla başbaşa bırakıyorum bu bir nefret söylemi olduğu için raporlanır editlenir adam kayırmakla ilgisi yok raporlayan da Emre akbabadan gram haz almayan bir yöneticimiz

tüm rtaşlarımı bu kara gecede saygı ve sevgi ile slmlar, bu takım bizi delirtmediği taktirde GSlilik ruhumuzun ön planda, mizahi ve geyiksel postların arka planda olduğu sonunda muzaffer olacağımız bir sezon dilerim
sagolda senin bu adamdan şikayetci olman gerekiyor. aksi takdirde sana söylediklerini yarin bizler icinde dile getirmesi kaçınılmaz.

can ayhan isimli sahis, yarin bizleri de idam sephasina oturtmaya kalkar mi dusuncesi nedeniyle kendimi gercekten güvensiz hissediyorum.

sagolda senin bu adamdan şikayetci olman gerekiyor. aksi takdirde sana söylediklerini yarin bizler icinde dile getirmesi kaçınılmaz.

can ayhan isimli sahis, yarin bizleri de idam sephasina oturtmaya kalkar mi dusuncesi nedeniyle kendimi gercekten güvensiz hissediyorum.

uğur tarafından mıhlanmış
kimse bizi bi yere oturtamaz ahbert

Ekli dosyayı görüntüle 131657Ekli dosyayı görüntüle 131658

Bu söylemin arkasında duruyorsan vicdanınla başbaşa bırakıyorum bu bir nefret söylemi olduğu için raporlanır editlenir adam kayırmakla ilgisi yok raporlayan da Emre akbabadan gram haz almayan bir yöneticimiz
Herkes birer sevgi pıtırcığı olmuş.
Söylemimin de arkasındayım. Söylediklerim nefret söylemi değil bana göre.
Sevgili modum forumdan üyelik silmenin bir yolu var mı? (Banlanmak değil, üyelik silmek)
Forumda kayıtlı kalıpta üye sayınıza +1 kazandırmak istemiyorum.

Sevgili modum forumdan üyelik silmenin bir yolu var mı? (Banlanmak değil, üyelik silmek)
Öyle bir seçeneğimiz yok beğenmiyorsanız çıkış yapabilirsiniz

Gecenin stresi ile mekanı terk etme
Yarın başka şeylere gülebilir kızadabiliriz

Lincoln ve Ayhan Akman gibi reyisleri sever, FT gibi futbol düşmanı adamları savunmaz. Tam bir futbol adamıdır.

-dövüşenbebekgif-

Geri
Üst Alt