hayri cund

kahvede-atom-alt%C4%B1-par%C3%A7ac%C4%B1k-hakk%C4%B1nda-kavga-%C3%A7%C4%B1kmas%C4%B1_1332264.jpg

Soldaki Lucescu mu Doruk?

Erman Turkerin Fuat'ın fake hesabi oldugunu dusunuyorum , hislerimde yanilmam pek.

Fuat gayet sevimli bir karakter, sanmıyorum açıkçası... Ben daha çok Tamer Tuna 'dan şüpheleniyorum, malum Erman teknik ekipten bannerdan carttan curttan anlıyor. Tamer Tuna'nın gif yaparken timing ile oynamak suretiyle kendine küçük sürprizler yapması düşündürmedi değil.

Özledik üstadı

Hakikaten yokluğu hissedilen bir emektarımızdır. Kendisi geri dönmelidir.

niye bu kıskançlık?

Sevimli olmamak daha iyi Fuat boşver :D

Ben sevimliyim diye lisede kaç kişiden, ılık sözlerine maruz kaldım.

Bir gün bıkmış bir vaziyette eve geldim.. Sonra aynadan, "senin yüzün neden bu kadar güzel ILIK" deyip kendimi jiletle çizdim..

739ad71e48b4521165f13fab98d15eaae1492938.jpeg

Sevimli olmamak daha iyi Fuat boşver :D

Ben sevimliyim diye lisede kaç kişiden, ılık sözlerine maruz kaldım.

Bir gün bıkmış bir vaziyette eve geldim.. Sonra aynadan, "senin yüzün neden bu kadar güzel ILIK" deyip kendimi jiletle çizdim..

739ad71e48b4521165f13fab98d15eaae1492938.jpeg

senin üyelik tarihin neden sürekli değişiyor heis?

vip üyelikle mi geliyordu o özellik

bugün bir konuya daha yazmıştım kaynadı gitti tamer tuna kesin ve net olarak alemdar ibaret'dir. orjinal hesabı mimlendiği için eskiden almış olduğu başka bir hesaptan faaliyetlerini sürdürüyor. (GSC İSTİHBARAT)

bugün bir konuya daha yazmıştım kaynadı gitti tamer tuna kesin ve net olarak alemdar ibaret'dir. orjinal hesabı mimlendiği için eskiden almış olduğu başka bir hesaptan faaliyetlerini sürdürüyor. (GSC İSTİHBARAT)

İşte bu doğru olabilir

Peki ama neden kendisini gizliyor ? Kapatması gereken bir hesap mı var

Bence Tamer Tuna diye biri yok. O hesap bilinçaltımızın bize oynadığı bir oyun.

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt