- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Hayri'nin dönüşü genelde yılbaşında önce olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erman Turkerin Fuat'ın fake hesabi oldugunu dusunuyorum , hislerimde yanilmam pek.
Soldaki Lucescu mu Doruk?
Fuat gayet sevimli bir karakter
Erman Turkerin Fuat'ın fake hesabi oldugunu dusunuyorum , hislerimde yanilmam pek.
Fuat fake degil bence.Erman Turkerin Fuat'ın fake hesabi oldugunu dusunuyorum , hislerimde yanilmam pek.
Sevimli...
Sevim...
Sevi..
Se..
S...
![]()
![]()
Abi alkol var mı?
niye bu kıskançlık?
Sevimli olmamak daha iyi Fuat boşver![]()
Ben sevimliyim diye lisede kaç kişiden, ılık sözlerine maruz kaldım.
Bir gün bıkmış bir vaziyette eve geldim.. Sonra aynadan, "senin yüzün neden bu kadar güzel ILIK" deyip kendimi jiletle çizdim..
![]()
bugün bir konuya daha yazmıştım kaynadı gitti tamer tuna kesin ve net olarak alemdar ibaret'dir. orjinal hesabı mimlendiği için eskiden almış olduğu başka bir hesaptan faaliyetlerini sürdürüyor. (GSC İSTİHBARAT)
bugün bir konuya daha yazmıştım kaynadı gitti tamer tuna kesin ve net olarak alemdar ibaret'dir. orjinal hesabı mimlendiği için eskiden almış olduğu başka bir hesaptan faaliyetlerini sürdürüyor. (GSC İSTİHBARAT)
Peki ama neden kendisini gizliyor ? Kapatması gereken bir hesap mı var
Bence Tamer Tuna diye biri yok. O hesap bilinçaltımızın bize oynadığı bir oyun.bugün bir konuya daha yazmıştım kaynadı gitti tamer tuna kesin ve net olarak alemdar ibaret'dir. orjinal hesabı mimlendiği için eskiden almış olduğu başka bir hesaptan faaliyetlerini sürdürüyor. (GSC İSTİHBARAT)