Hayri Kozak: "Kemerburgaz’a gittim, beni içeri sokmadılar"

30-40 yil once gercekten zeki ve caliskan ilkokul mezunlari sinavla girebiliyordu. Etraf boyle mantar gibi bitmis ozel okul da kaynamiyprdu. Yazdiginda bir yanlislik olabilir mi?
Vallahi Galatasaray lisesi günümüzde kurgusu zeki öğrencilerin girebildiği bir kurum. En azından günümüz zekileri buraya girmek için birbiriye çarpışıyorlar. 40 sene önce bu liseye gidenler için en zekiler diyemeyiz, belirli bir kesime hitap eden bir liseydi şimdi Türkiyenin herhangi bir şehrinden zeki bir çocuk bu okula gidebiliyor. Geçmişte bu benim oğlum bunu kaydet diyerek ne zeka yoksulları bu liseye kayıt olmuştur bence haddi hesabı yok.

Vallahi Galatasaray lisesi günümüzde kurgusu zeki öğrencilerin girebildiği bir kurum. En azından günümüz zekileri buraya girmek için birbiriye çarpışıyorlar. 40 sene önce bu liseye gidenler için en zekiler diyemeyiz, belirli bir kesime hitap eden bir liseydi şimdi Türkiyenin herhangi bir şehrinden zeki bir çocuk bu okula gidebiliyor. Geçmişte bu benim oğlum bunu kaydet diyerek ne zeka yoksulları bu liseye kayıt olmuştur bence haddi hesabı yok.
Yok oyle bir sey hocam.

Keşke dovselermis seni. İhraç edilmen lazım bu kulupten

Tamam abi ben de onu diyorum 250 lirayken aidat ödemeyen adamlar bunlar ama iş Galatasaray geldi mi adaya gideyim 30 liraya kahve gömeyim 100 liraya şarap vurayım demeyi biliyorlar.
İşte bize şutlama şansı. 100 bini vermeyen şutlanır win-win
oyle birsey olmayacagini ikimiz de biliyoruz zaten hukukcu adamlar tuzuk falan degismeden olacak sey degil genel kurul karari gerekir

Geri
Üst Alt