Hayvanlar Alemi Bilgi ve Paylaşım Başlığı

Bundan mı korkacaksın ?

leming1.jpg

Dişleri çok şirin. Yatınca kulak bırakmaz.

Farkettim...Her başlık "sohbet başlığı"na evriliyor :D Aroma terapiye başlayayım bari :D

Aroma terapi yerine ''Akita'' cinsi bir köpek edin. İyi gelecektir eminim :D Yalnız gündüz performansında göz yaşartıcı, keşke Erman buralarda olsaydı da görse idi. Duygulanırdı :D

Aroma terapi yerine ''Akita'' cinsi bir köpek edin. İyi gelecektir eminim :D Yalnız gündüz performansında göz yaşartıcı, keşke Erman buralarda olsaydı da görse idi. Duygulanırdı :D

Baktım özelliklerine de bu köpek adamı yer lan :D Fena maniler hazırladım Erman için forumdan üyeliğini sildirecektir :D

Baktım özelliklerine de bu köpek adamı yer lan :D Fena maniler hazırladım Erman için forumdan üyeliğini sildirecektir :D

Öyle deme. Çok kadirşinas hayvanlar. En meşhurları ''Hachiko''. İzlemiş miydin filmini ? İzlemedi isen tavsiye edeyim. İki versiyonu var.

Civciv olarak alıp horoz olana kadar büyütebildiğim ender hayvanlardan biriydi Ahmet :D

Yalnız ibikleri pek çıkmadı. Kedilere korku salardı. Bizimkiler'in katilinden özenmiştim horoz beslemeye :D

Yüreğim burkuldu akşam akşam , gözlerim doldu..
[FBV]811550305533077[/FBV]

Geri
Üst Alt