Haziran'da Büyük Kapışma!

Talha Çift

What a come back!
Büyük Kaptan
Haziran'da büyük kapışma! G.Saray ve F.Bahçe...

- SPORX - Ara transfer döneminde adeta transfer şov yapan Galatasaray ile transfer dönemini sessiz sedasız kapatan Fenerbahçe arasında sezon sonunda dev bir transfer savaşı çıkacak gibi duruyor!

Fatih Terim döneminde ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği ancak Gaziantepspor'un 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği ve transferin gerçekleşmediği Muhammet Demir'i sarı-kırmızılı yönetimin yeniden listesine aldığı belirtildi.

TERİM'İN HEP AKLINDAYDI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanını değiştirmeyerek, 5+0+3 kuralını uygulamaya başlayacak olmasından dolayı sıkıntı yaşayan Galatasaray, önlemini şimdiden alarak harekete geçiyor. Galatasaray scout ekibinin ısrarla bir şekilde transfer edilmesini istediği Muhammet Demir için harekete geçen Galatasaray, 22 yaşındaki oyuncunun transferi Gaziantepspor ile görüşmelere başlayacak.

ERSUN YANAL DA İSTİYOR

Galatasaray'ın Muhammet Demir transferindeki en büyük rakibi ise Fenerbahçe olacak! Ara transfer dönemini sessiz geçiren ancak sezon sonunda forvet bölgesine bir takviye yapacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal bu bölgedeki tercihini yerli bir isimden kullandı. Transfer döneminin son gününde Gaziantepspor'a Cenk Tosun için 3 milyon 250 bin euro teklif eden ancak milli oyuncunun Beşiktaş'ı tercih etmesinden dolayı transfer planlarını rafa kaldıran Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, sezon sonu transfer dönemi için 22 yaşındaki Muhammet Demir için olumlu bir rapor verdi.

PROTOKOL BASKISI

Muhammet Demir transferi için elini çabuk tutmak isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe, Gaziantepspor ile ön protokol imzalamak isterken, Gaziantepspor iki dev kulübün 'protokol' baskısına karşı çıkıyor. Muhammet Demir ile bu sezon başında Trabzonspor da ilgilenmiş ancak Gaziantepspor, bordo-mavili yönetimin takas teklifini geri çevirmişti. Gaziantepspor'un 5 milyon euro bonservis belirlediği Muhammet Demir, 2007 yılından bu yana Türk Milli Takımı'nın U-15, U-16, U-17, U-18, U-19 ve U-21 takımlarında forma giydi.

Eğer Mancini'nin sağlık ekibiyle şöyle bir yarım sezon çalışıp sakatlık problemini atlatırsa yeni Hakan Şükür olur...

Net.

Bunun futbol hayati bu gidisle dogru dürüst baslamadan bitecek. Ne garip bir vücüdu var bu adamin ya, iki mac oynuyor 15 mac sakat sonra yine oynuyor iyi seyler yapiyor sonra bi bakmissin yine ortalarda yok haftalarca.

Tapatalk

Bunun futbol hayati bu gidisle dogru dürüst baslamadan bitecek. Ne garip bir vücüdu var bu adamin ya, iki mac oynuyor 15 mac sakat sonra yine oynuyor iyi seyler yapiyor sonra bi bakmissin yine ortalarda yok haftalarca.

Tapatalk

İyi bir sağlık ekibi görmesi lazım...Sakatlıktan harika biçimde dönüyor aslıdna ama fazla zorluyor dediğim gibi tam bir Hakan Şükür

Bence bırakalım Muhammed'i onlar alsın, biz Eren'i alalım.

Hakan Çalhanoğlu çok önemli transfer olur bizim için.

Sehir efsanesi bu cocuk kac senedir hep soylenir kac senedir hep alalim denir,senelerdir ismi var oynadigi mac 15'i gecmez attigi gol 5'i gecmez.Paralel evrende mi mac yapiyor golleri diziyor millet ona gore mi yorum yapiyor anlamadim.

Ersun Yanal istet evet ama sonuc itibari ile biz aliriz gibime geliyor. :)

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Ne yaptı da 5 milyon verecekmişiz adama

adamlar amatöre gidecek seneye ne transferi

Hicbir ise yaramaz vasat bir futbolcu.. 3-4 sene önce bi 8-10 gol atti diye hala buralarda isteyeni var

Anadoludan alınacak bir kaç tane topçu kaldı çok fazla yok.

Antepden turgut antalyadan emrah

Bursaspordan serdar Aziz ferhat kiraz

Elazığdan Serdar gürler

Karabükden İshak

Gençlerbirliğinden Ahmet çalık ( ben çok fazla izlemedim ama çok met ediyorlar)

Bursa serdarla yeni sözleşme yaptı. Ferhata en az 4-5m euro ister 2 sini geç

Bizde hala yedeklerde ofansif iyi türk oyuncu yok. top tasıyacak pozisyon hazırlayacak.

Bu yüzden sağ açık serdar gürler ile

Turgut doğan Emrah başsan 2 lisinden birini

mutlka almalıyız diye düşünüyorum.

Yektayı ceyhunu amrabatı danny yi takasda kullanabiliriz

Eğer Mancini'nin sağlık ekibiyle şöyle bir yarım sezon çalışıp sakatlık problemini atlatırsa yeni Hakan Şükür olur...

Net.
Hangi anlamda yeni Hakan Sükür olur ? Hakan Sükür gibi uzun bir futbolcu degil onun icin soruyorum.

Hicbir ise yaramaz vasat bir futbolcu.. 3-4 sene önce bi 8-10 gol atti diye hala buralarda isteyeni var
Potansiyel olarak yerli forvetler arasinda en iyisi ama sakatliklar neredeyse bu yasta futbol hayatini biterecek. Buna vasat demek yanlis olur.

Bunlar sorun çıkarır yine, Eren Derdiyok'u alalım

Anadoludan alınacak bir kaç tane topçu kaldı çok fazla yok.

Antepden turgut antalyadan emrah

Bursaspordan serdar Aziz ferhat kiraz

Elazığdan Serdar gürler

Karabükden İshak

Gençlerbirliğinden Ahmet çalık ( ben çok fazla izlemedim ama çok met ediyorlar)

Bursa serdarla yeni sözleşme yaptı. Ferhata en az 4-5m euro ister 2 sini geç

Bizde hala yedeklerde ofansif iyi türk oyuncu yok. top tasıyacak pozisyon hazırlayacak.

Bu yüzden sağ açık serdar gürler ile

Turgut doğan Emrah başsan 2 lisinden birini

mutlka almalıyız diye düşünüyorum.

Yektayı ceyhunu amrabatı danny yi takasda kullanabiliriz

Umarim saydigin adamlarin hic biri alinmaz.

Net şekilde çürük bu adam. Ayağı taşa takılsa sakatlanıyor.

Geri
Üst Alt