Hazırlık Maçı | Aarhus 1-3 Galatasaray | M.S | 26 Temmuz | Smart Spor

Yorumlara baktım da bi isme haksızlık edilmiş bence. Hamit ilk yarı orta sahayı çok iyi idare etti.
Sneijder iyi bir forvetle kaç asist yapar tahmin edemiyorum.
Bruma'ya Sinan da biraz eşlik etse rakip takımlar çok sıkıntı yaşar, kapanamazlar.
Chedjou ile Dzemaili kötüydü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder'i yıllardır düzgün futbolcularla oynatamadık.
Buna rağmen en büyük yıldızımız kendisi.

beyler takımı
Muslera
Linnes-Serdar-Denayer-Carole
Diarra-Selçuk
Podolski-Sneijder-Bruma
Dost

yapabilirsek son yılların en iyi Galatasaray'ını izleriz

sinan oyunun içinde değil hiç,topu istemeli bruma gibi.

CoT9HkBWEAA5TD-.jpg

Sinan'ı Linnes'i Carole'ü derhal LaLiga'ya kiralayalım, keşke Emre'yi de kiralasaydık. Zaten bu sene Avrıpa yok seneye Uefa'ya katılsak kupayı alırız. Adama ne biçim ayar vermişler bak, bizimkiler abilik yapmayı muhafazakarsa cuma namazına, sosyalistse karıya götürmek olarak biliyorlar galiba.

Bu Bruma'ya ne olmuş anlamadım, İspanya'da da öyle ahım şahım değildi . Adam valla müthiş ya giderse çok üzülürüz .

Dzemaili bilerek belki de böyle oynuyor olabilir,bilemeyiz.
İsteksiz duruşu takımda kalmak istemediğinden gibi.

Dursun'un transfer yapacagi bahane, Bruma sahane

Linnes boyle oynamaya devam ederse kendini yedek kulubesinde bulur, semih sag bekte oynar

Chedjou kendine gelmesi lazim

Dzemaili oynadigi oyunla gitmek istediginin sinyallerini veriyor

Sinan'a daha fazla pas verilmesi lazim

Hamit iyi oynuyor, birseyler deniyor

Belki simdi bazilari anlamistir neden niasse'yi istedigimi, bruma haric defansin arkasina kosu yapan oyuncu yok, sneijder'e suratli ve defansin arkasina kosu yapan bir forvet lazim

İkinci yarı Berk'i çıkartıp Sinan'ı forvete alırsa, Dzemaili yerine de Birhanı koyarsa bir tık daha iyi olur takım.

Yorumlara baktım da bi isme haksızlık edilmiş bence. Hamit ilk yarı orta sahayı çok iyi idare etti.
Sneijder iyi bir forvetle kaç asist yapar tahmin edemiyorum.
Bruma'ya Sinan da biraz eşlik etse rakip takımlar çok sıkıntı yaşar, kapanamazlar.
Chedjou ile Dzemaili kötüydü.

Beğenmedim Hamit'i.
Hamit resmen "Slow Motion".

One Touch Futbol ne dir bilmiyor.
Topu ayanda fazla bekletiyor... Halı saha daki, kendinden çok emin olan, o amca'lar gibi.

Al topu hemen dikine git ve pas... Oyuncu fazlaca yavaşlatıyor. Topu XXL kalçası ile korumuş... Yapsa nolur ? ....

Muslera,Carole,Bruma,Podolski,Sneijder,Sinan,Ön libero,Forvet

şu 2 mevkiye de kaliteli oyuncu alırsalar bu oyuncular bu sene zevkli maç izletir bize.

Tek korkulu yer Ched-Aziz tandemi olacak birde Selçuk.

Bir Bek almak istiyorlarsa Sol değil, Linnes yerine bakılabilir.

Carole >>>>> Linnes.

bu bruma her zaman böyleydi de onu görebilen o sekil oynatabilecek antrenör yoktu !

Bu defansı Atletico(?) ve Manchester deler...

Hamit'e haksızlık yapmayalım adam savunma adına saha da olan tek oyuncu ve topun yönünü iyi değiştiriyor.

Maç performansına göre Bruma>>>>>>>Muslera>Sneijder>Hamit=Carole>>>>>>> Diğerleri>>>Dzemaili>Chedjou

Beğenmedim Hamit'i.
Hamit resmen "Slow Motion".

One Touch Futbol ne dir bilmiyor.
Topu ayanda fazla bekletiyor... Halı saha daki, kendinden çok emin olan, o amca'lar gibi.

Al topu hemen dikine git ve pas... Oyuncu fazlaca yavaşlatıyor. Topu XXL kalçası ile korumuş... Yapsa nolur ? ....

Hamit selçuk veya hamit dzemaili dzemaili selçuk ortasahası bizi bu sene çok sıkıntıya sokar.Melo kadar olmasa da atiba tarzında bir adam şart bize

Geri
Üst Alt