Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Balta idare eder demeyin lütfen. TT Arena'da Akhisar maçlarında falan oynar. Kaç yıl oldu hala gönderemedik.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Defansı gördük.

Hücumda ise GG nin tek bildiği gel kaleye kadar dürt topa...

Napsın adam . Fenerden gol yemek için sabırsızlanan defansa ve kaleciye gol atmaya alışmış.

5+3 ile geliyoruz Fransaaaaaaaa tutmayın ulaaaaaaaan.

Vazgeçtim abi imkan varsa alalım Caneri. Nötrüm demiştim döneklik yapıyorum. Adam başka.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben o akıllara durgunluk veren frikik organizasyonundan sonra dağıldım.

Hala toparlanamadım.

Allah iyi etsin.

caner fenerde iyi pişti:DD böyle iyi durumdayken büyük hedefleri varsa bize gelir.fener malum küme düşecek,avrupaya gitmiyo.ne işin var orda artık senin ya

Göz hareketi ile müthiş taktik versin gol yemesin, milleti sustursun ?

Ya ne alakası var şimdi burda ft yi savunmuyorum ben olayı başka yere çekme şimdi ft den nefret ediyosan milli takımdan da nefret etmek zorunda değilsin bunu söylemeye çalıştım

Ulan bir kere de yeni döneme başlarken her maç kemik bir kadro oynasa olmayacak ha her maç 31 değişiklik ile hazırlık mı olur. Oyuncu yetiştirme kulüplerin ve genç milli takımların işi olduğunu anlayacak zeka yok.

Ya ne alakası var şimdi burda ft yi savunmuyorum ben olayı başka yere çekme şimdi ft den nefret ediyosan milli takımdan da nefret etmek zorunda değilsin bunu söylemeye çalıştım

Burda kimse Milli Takım'dan nefret etmiyor. FT'yi sevmeyen Milli Takım'ı sevmez zihniyetinden vazgeçin.

Geri
Üst Alt