Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

yalniz bugün baya kebap yedim he simdi de üstüne buz gibi kakao iciyorum :redface-13:

lan bu ay dikkat et.ben astrolojiye ilgiliyim bilirsin.bu jüpiter denilen gezegen haziran ayı boyunca verdiği kiloları bile aldırır insana.acayip iştah açılmış herkeste..

Milli takımı sevmeyen yok. Terim bizi yüzüstü bırakıp hangi takıma gitse o takım nefret olacaktı. Milli takım için insanlar kendini zor tutuyor.

Milli takim dedigin kadrosu belli olur, 1-2 oyuncu disinda. Ha yeni bir döneme girersin anlarim degisir hersey. Ama bizde ben kendimi bildim bileli herzaman kadrolar yapiliyor ve bu kadrolar herzaman farkli oluyor.

La bu Caner hangi seviyede oynuyor 109 gücü

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bizi, tüm sene ligi izlerken "lan bu adamlar nasıl futbolcu olmuş?" diye düşündürten oyuncular, milli takıma çağırılmış.

insan hayret ediyor.

Adam kendi işini ciddiye almıyorsa başarısızlığını istesen de istemesen de sonuç değişmeyecektir. Sıfıra sıfır, elde var sıfır. Genel müdürler almıyor bunların aldığı maaşları. Gövde gösterileriyle, bin bir vaatle gelip çörekleniyorlar o koltuğa. Yok şöyle değiştireceğiz, böyle geleceğin takımını kuracağız. ABD'de teknik namına bir şey neredeyse yok. Sıfıra soldan veya sağdan, nereden istersen oradan yakınsıyor. Bizim elimizde teknik kapasitesi çok daha yüksek bir kadro var ama sonuç ne? Leş ve sorumsuz bir top tepmece, faciaya varan bireysel defans hataları... Bütün bu tablodan sonra eleştiri yapmamamız mı bekleniyor? Gidin kumda oynayın.

Sen beni yanlış anlıyorsun üslubuna dikkat et kum falan. Sana ft yi eleştirme diyen olmadı ben ft ci biri değilim sadece ft sevmeyen bazı arkadaşların milli takım gol yedikten sonra sevinmesi hoş gözükmedi bu kadar.

La bu Caner hangi seviyede oynuyor 109 gücü

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herif sol açıktan sol beke geçince, sol bekten sol forvrte terfi eden Bale gibi coştu.

Bale gider tersine biz gideriz Mersin'e ama evrim terse de çalışıyor işte demek ki. :D

Geri
Üst Alt