Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Bu tür turnuva ve maclari sportif koordinatör organize eder.

Teknik direktör takimin basindadir, ve böyle islerle ugrasmaz.

Sallamadan önce böyle seyleri bilmen faydali olur.

Kusura bakma ama asıl sen sallamışsın. Hemde fena. :) Önce şunu bilki, Terim in olduğu yerde herşey ona sorulur. Koordinatör falan takmaz. Hele böyle uzun süreli bir turnuva tamamen onun kararıyla olur.

Kusura bakma ama asıl sen sallamışsın. Hemde fena. :) Önce şunu bilki, Terim in olduğu yerde herşey ona sorulur. Koordinatör falan takmaz. Hele böyle uzun süreli bir turnuva tamamen onun kararıyla olur.

Yapsa ne olacak peki?

Adam 20 sene önce hayal edilemeyen şeyler yaşamış milli takımla. Ondan önce şerefli mağlubiyetler vardı bilmem hatırlarmısın.

20 sene öncesinin konuyla ne alakası var ? Kebaptan soğuttunuz adamı. Artık yiyemiyorum.

Çok alakası var.

Terim'İ eleştirmek başka şey ki ben bunu 2 sezonunun ortasınad yapmıştım. Ama adama saygısızlık etmek başka şey. Milli takımda gurur duyduğunuz hemen herşeyin arkasında bu adam var. 1995'e dönüp hem Galatasaray'ın hem Milli Takımın dünyadaki yerine bakarsanız bunu anlarsınız.

Çok alakası var.

Terim'İ eleştirmek başka şey ki ben bunu 2 sezonunun ortasınad yapmıştım. Ama adama saygısızlık etmek başka şey. Milli takımda gurur duyduğunuz hemen herşeyin arkasında bu adam var. 1995'e dönüp hem Galatasaray'ın hem Milli Takımın dünyadaki yerine bakarsanız bunu anlarsınız.

Terim i eşeltiren kim ? " Terim in olduğu yerde başka birisi karar veremez " dedim. Bu onun yapısı. Herkes bilir. Bu mu eleştiri ?

Ama siz her konuya dalarak onun avukatlığını yapmaktan bıkmıyorsunuz.

Terim i eşeltiren kim ? " Terim in olduğu yerde başka birisi karar veremez " dedim. Bu onun yapısı. Herkes bilir. Bu mu eleştiri ?

Ama siz her konuya dalarak onun avukatlığını yapmaktan bıkmıyorsunuz.

Avukatlığı değil saygı diyelim. Mesela maaş konusu sadece Terim olunca gündeme getirilir. Turnuvaya gidiyormuş da bilmem çift maaşmışda.

Terim'in avukatlığını yapacak biri değiilim zira bir sene önce bırakmasını söyleyenlerden biriyim. Terim'e bir Galatasaray ve milli takım efsanesi olarak saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. En azından bu forumda belirli ölçülerde korunmalı.

Haziran başında NBA Playoff final serileri de oynanacak. Gitmişken oraya da akar bazıları..

Avukatlığı değil saygı diyelim. Mesela maaş konusu sadece Terim olunca gündeme getirilir. Turnuvaya gidiyormuş da bilmem çift maaşmışda.

Terim'in avukatlığını yapacak biri değiilim zira bir sene önce bırakmasını söyleyenlerden biriyim. Terim'e bir Galatasaray ve milli takım efsanesi olarak saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. En azından bu forumda belirli ölçülerde korunmalı.

Konu hazırlık kampından başka yerlere gidiyor. Ayrıca maaş, saygı vs. gibi konular epey tartışıldı. Uzatmaya gerek yok. :)

Amerika - Türkiye maclari siyasi sebeplerden ötürü epey stresli gecer. 2010'da oynanan hazirlik macinda 2-1 kaybetmistik.

Zevkli ve ciddi bir oyun bekliyorum iki takimdan.

bikac sene onceki macta usa 2. yariyi domine etmisti

tr yari sahadan cikamamisti

ayrica murhan her zamanki gibi duburden analiz yaparak stresli falan geciyor demis oyle bisey yok

Geri
Üst Alt