Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klinsman, Donovan'ı kadroya almamış.
Çok alakası var.
Terim'İ eleştirmek başka şey ki ben bunu 2 sezonunun ortasınad yapmıştım. Ama adama saygısızlık etmek başka şey. Milli takımda gurur duyduğunuz hemen herşeyin arkasında bu adam var. 1995'e dönüp hem Galatasaray'ın hem Milli Takımın dünyadaki yerine bakarsanız bunu anlarsınız.
gelmis gecmis en buyuk basari bu. Kupa 1'de Yarı Final
hala kirilamadi gelecek 150-200 sene icerisindede kirilamaz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fatihide bu kadar ovmeye gerek yok heralde. Galatasaray buyuk bi kulup basinda herhangi biri olsa bile CL'de ceyrek final oynayabiliyor. Luce'nin kadrosuna bakarsan anlarsin zaten. ya da ne biliyim fatihin biraktigi enkaz kadroyla bile Real-Juveli kadro ile, kanat olmayan rezil bi kadroyla gruptan cikabiliyoruz. Biz kulup olarak herhangi bi avrupa takimindan farkli degiliz. Evet cokta buyuk bi kulup degiliz, orta sinif bi kulubuz. fakat fatihe bu kadar tapildigini gorunce gsyi norvec 2. lig takimi gibi hissediyorum
yine herhangi bir td ile AL sampiyonu olabilir, sonucta buyuk takim. kisilere bu kadar deger vermemek lazim sonra kendilerini bisey sanip gidiyolar, ben hint kumasiyim havasina girip takimi satiyolar. nede olsa bu taraftar keriz ben yine sonra gelirim bu kulube diyolar.
bizim gibi uyanik taraftar oldugu muddet o fatih bu takimda TD ya da herhangi birsey olamayacaktir. Buyuk baskan fatihi malzemeci olarak bile bu kulube sokmaz. Sizce sokar mi? %0 o ihtimal. biz gercek gslileriz
Klinsman, Donovan'ı kadroya almamış.
11 belli mi ona göre belki izlerim
Tapata