Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Çok alakası var.

Terim'İ eleştirmek başka şey ki ben bunu 2 sezonunun ortasınad yapmıştım. Ama adama saygısızlık etmek başka şey. Milli takımda gurur duyduğunuz hemen herşeyin arkasında bu adam var. 1995'e dönüp hem Galatasaray'ın hem Milli Takımın dünyadaki yerine bakarsanız bunu anlarsınız.

gelmis gecmis en buyuk basari bu. Kupa 1'de Yarı Final

hala kirilamadi gelecek 150-200 sene icerisindede kirilamaz

wenger2.jpg

180.png

8487_9020.jpg

dsc_0217.jpg
wenger5.jpg

fatihide bu kadar ovmeye gerek yok heralde. Galatasaray buyuk bi kulup basinda herhangi biri olsa bile CL'de ceyrek final oynayabiliyor. Luce'nin kadrosuna bakarsan anlarsin zaten. ya da ne biliyim fatihin biraktigi enkaz kadroyla bile Real-Juveli gruptabu kadro ile, yani kanat olmayan, rezil bi kadro ile gruptan ciktik,cikabiliyoz. Biz kulup olarak herhangi bi avrupa takimindan farkli degiliz. Evet cokta buyuk bi kulup degiliz, orta sinif bi kulubuz. fakat fatihe bu kadar tapildigini gorunce gsyi norvec 2. lig takimi gibi hissediyorum

yine herhangi bir td ile AL sampiyonu olabilir, sonucta buyuk takim. kisilere bu kadar deger vermemek lazim sonra kendilerini bisey sanip gidiyolar, ben hint kumasiyim havasina girip sezon ortasinda takimi satiyolar. nede olsa bu taraftar keriz ben yine sonra gelirim bu kulube diyolar.

bizim gibi uyanik taraftar oldugu muddet o fatih bu takimda TD ya da herhangi birsey olamayacaktir. Buyuk baskan fatihi malzemeci olarak bile bu kulube sokmaz. Sizce sokar mi? %0 o ihtimal. biz gercek gslileriz

gelmis gecmis en buyuk basari bu. Kupa 1'de Yarı Final

hala kirilamadi gelecek 150-200 sene icerisindede kirilamaz

wenger2.jpg

180.png

8487_9020.jpg

dsc_0217.jpg
wenger5.jpg

fatihide bu kadar ovmeye gerek yok heralde. Galatasaray buyuk bi kulup basinda herhangi biri olsa bile CL'de ceyrek final oynayabiliyor. Luce'nin kadrosuna bakarsan anlarsin zaten. ya da ne biliyim fatihin biraktigi enkaz kadroyla bile Real-Juveli kadro ile, kanat olmayan rezil bi kadroyla gruptan cikabiliyoruz. Biz kulup olarak herhangi bi avrupa takimindan farkli degiliz. Evet cokta buyuk bi kulup degiliz, orta sinif bi kulubuz. fakat fatihe bu kadar tapildigini gorunce gsyi norvec 2. lig takimi gibi hissediyorum

yine herhangi bir td ile AL sampiyonu olabilir, sonucta buyuk takim. kisilere bu kadar deger vermemek lazim sonra kendilerini bisey sanip gidiyolar, ben hint kumasiyim havasina girip takimi satiyolar. nede olsa bu taraftar keriz ben yine sonra gelirim bu kulube diyolar.

bizim gibi uyanik taraftar oldugu muddet o fatih bu takimda TD ya da herhangi birsey olamayacaktir. Buyuk baskan fatihi malzemeci olarak bile bu kulube sokmaz. Sizce sokar mi? %0 o ihtimal. biz gercek gslileriz

bu ne rezalet

Konuyla fazla ilgisi yok ama bir bilgi vermek istiyorum....Arkadaşlar milli takımın Fatih Terim ile yükseldiğinden bahsetmişler. 20 sene öncesine gitmişler...

20 yada daha önce/sonra tam tarihini hatırlamıyorum. Milli takımın yükselişi Sovyetler Birliği ve Yugoslavyanın parçalanmasıyla başladı. Ortaya Estonya, Letonya, Azerbaijan gibi bir yığın sıradan milli takım çıktı. Avrupada devlet sayısı arttı. UEFA turnuva takımlarının sayısını arttırdı. Eskiden her gruba Almanya, İtalya gibi iki seri başı düşerdi. Gruptan çıkmak imkansız gibiydi. Takım sayısı artınca her gruba bir seri başı takım düşmeye başladı. Gruplar yumuşadı.

Eskisi gibi olsaydı yine hiç bir turnuvaya gidemezdik.

Terim i ilah yapmadan önce bunu bir kenara yazın. :)

Hazırlık maclarında döktürürüz, is resmiyete geldiği zaman dökülürüz.

Baştan aşağı yanlış bilgiler var yine başlıkta. Çamur atmanın da bir sınırı, bir mantığı olur. Sovyetler Birliği ve Yugoslavya iki takımdı güçlü olarak. Ama oradan en az bizim kadar güçlü 3-4 takım çıktı. Yani rakip sayısı arttı önümüzdeki. Hırvatistan,Sırbistan,Ukrayna ve Rusya gibi takımlar gruplarda güçlü olarak yer almaya başladı. Senin tezinin aksi sonuç doğurması daha muhtemeldi Milli takımın.

Ayrıca bu tez doğru olsa Sovyetlerin yıkılmasından sadece Terim yararlanmazdı. Bir dönemin büyük takımları Avusturya'nın da işinin kolaylaşması gerekirdi, Macarlar da rahatlarlardı, Polonya'nın da atılım yapması gerekirdi. 94'ün yıldızı Bulgaristan'In daha da rahat turnuvalara katılması gerekirdi vs. Bunu yapanlar Terim ile birlikte bizim takım ve 2000'lerde Otto Renhagel ile Yunanistan.

Terim'e çamur atmadan önce çamur tezinizin sağlamasını yapınız.

Kaldı ki Terim hayranı filan olmasam da Onunla çıkışa geçen takım Almanya'ları, Hollanda'ları yendi, Avrupa şampiyonalarına katılmaya başladı. Yani çer çöp takımlarla zaten alakası olmayan platformlara girdi ve öyle ya da böyle başarılı oldu. Ayrıca Galatasaray ile yakaladığı başarıda da Almanlar, İtalyanlar, İngilizlerle karşılaştı.

Terim avukatlığı gibi bir niyetim yok ama insan içi boş ve temelsiz çamura karşı da sessiz kalamıyor haliyle.

İLK 11'İMİZ

Onur, Hakan Balta, İshak, Gökhan, Ozan, Selçuk, Nuri, Oğuzhan, Caner, Tarık, Mevlüt

Onur

Gökhan Ozan Hakan İshak

Selçuk Nuri

Tarık Oğuzhan Caner

Mevlüt​

Geri
Üst Alt