Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Canerin attığı pas. Oha diyorum abi. Şuan tarafsız söylüyorum bonservis değeri 15-20

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de gram değişiklik yok. Yine bir sürü çapsız deniyoruz yersen. Kampın tek zor maçını da kazanamadık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Biri bana şuan ve daha önceki formasyonu söylermisiniz çok merak ediyorum anlamış değilim niye sağ ve sol beklerde açık yapıp defansı kimler koruyor anlamış değilim az bile gol yedik şuan bence.

Selçuk? Dokunsan kaleye gidecek top, yan hakeme niye bakıyorsun?

Oynasınlar kim desteklemiyor ? Hadi ABD'yi yensinler ? Daha bunun Almanya'sı var Portekiz'i var Brezilya'sı var, Belçika'sı var. Honduras'ı Kosova'yı yendik diye göbek mi atalım ?

Göbek at demedim kardes milli takım gol yedikce seviniyor burda insanlar ooo ft nin başında olduğu takım gol yedi yeniliyor diye

caner bizdeyken gitmesini istememistim... konusu hala mevcuttur... feneve gittikten sonra cok cirkeflesti... sevmem kendisini... lakin yabanci kisitlamasi elimizi kolumuzu bagliyor... takimin basarisi icin basip parayi almamiz lazim.

Öyle ya da böyle Caner'i bonservissiz alma şansı müthiş bir fırsattır.

Tapata

Göbek at demedim kardes milli takım gol yedikce seviniyor burda insanlar ooo ft nin başında olduğu takım gol yedi yeniliyor diye

Göz hareketi ile müthiş taktik versin gol yemesin, milleti sustursun ?

Bizimkiler kız gibi oynuyor. Avrupalı bir aşçı ve kondisyoner getireceksin. Öyle kebap yiyip JBleri yayarak futbolcu olunmaz.

Yeni üye oldum ilk mesajm

tAp@tALk xD

Şu oyuncu deneme işi kadar saçma bir iş yok. Hele de milli maçta. Kim hazırsa o oynar. İsterse yaşı 40 olsun. Bizim takımda sistem ve kadro istikrarı eksiği var. Bunun üzerine gitmeli hoca.

Geri
Üst Alt