Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Maç sonu FT: Yoğun bi maç programından geçtik ABD'ye tatil için gelmedik, yorgunuz.

Yoğun maç programı: Kosova - İrlanda - Honduras - ABD

Herif sol açıktan sol beke geçince, sol bekten sol forvrte terfi eden Bale gibi coştu.

Bale gider tersine biz gideriz Mersin'e ama evrim terse de çalışıyor işte demek ki. :D

Ahahah galiba abi :D şaka bi yana şuan Caner sezon boyu yaptığı gibi aldığı her topu %100verimle kullanıyor. Bize gelmesini geçtim umarım fenerden gider

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu takım ispanya fransa almanya ingiltere italya vb takımlardan biriyle oynasın yiyecegi min gol 5

Burda Andorra , Estonya , Kosova maçlarını yenince hemen imparator FT diyordunuz bakın hemen azıcık dişli takım çıktı fark yiyecektik.

Ahahah galiba abi :D şaka bi yana şuan Caner sezon boyu yaptığı gibi aldığı her topu %100verimle kullanıyor. Bize gelmesini geçtim umarım fenerden gider

Adam defanstan falsolu pas ile Gökhan'ı tek pasla gol pozisyonuna soktu izliyorsan 2.yarı.

Bizim defansta değil Melo ve Sneijder dışında orta saha oyuncuları o pası atamaz.

Fener'de de bir tek o atıyor zaten.

Emenike-Sow-Kuyt-Gökhan-Alves-Egemen-Topal

hepsi dümdüz adamlar.

Caner belli ki azmetmiş ve çalışmış bunlara.

Onur berbat tereddüt yaşadı

İspanya U-19 / U-21 bize fark atar.

Bi frikik gordum

hayattan sogudum

Yeminlen

Amatorde

daha profesyoneliz

Adam defanstan falsolu pas ile Gökhan'ı tek pasla gol pozisyonuna soktu izliyorsan 2.yarı.

Bizim defansta değil Melo ve Sneijder dışında orta saha oyuncuları o pası atamaz.

Fener'de de bir tek o atıyor zaten.

Emenike-Sow-Kuyt-Gökhan-Alves-Egemen-Topal

hepsi dümdüz adamlar.

Caner belli ki azmetmiş ve çalışmış bunlara.

Aynen abi q7 topu attı herif.

Sen beni yanlış anlıyorsun üslubuna dikkat et kum falan. Sana ft yi eleştirme diyen olmadı ben ft ci biri değilim sadece ft sevmeyen bazı arkadaşların milli takım gol yedikten sonra sevinmesi hoş gözükmedi bu kadar.

Sırf ft başarısız oldu diye sevinenler var diyorsun. Olayın ft ile alakası yok. Kendi adıma konuşacak olursam ben asla sevinmem, hem de milli takım mağlup iken. Mağlubiyet haklı sebeplerden dolayı gerçekleştiyse üzülürüm, eğer durum bizim şımarıklığımızdan kaynaklı ise sinirlenirim. Olan olay gözler önüne serili, ortada iğrenç bir futbol var. Tepki bunadır. Yani mutlu değilim, bilakis sinirliyim. ABD ve Türkiye normal şartlarda kabili kıyas olmamalı. Türkiye gevşekliğinden, ABD ise sadece futbolun doğrularını yapmaya çalıştığı için, tekniği kısıtlı olsa dahi, maçın sonucu bu şekilde. Genelleme yapmadan önce oynanan futbolu izleyin. Olayı ft savaşına dönüştürmeyin, rica ediyorum.

Geri
Üst Alt