Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Apo orda mi? Mac sonu aciklama yapsin

Daha önce dediğim gibi forvetten önce bize çok koşan, güçlü bir 6 numara lazım. Donk’la bu takımın dinamik futbol oynama şansı yok.

Fegh ve Belh bunları bağımlı oynuyoruz, Seri pası görmedi mi kilitleniyor mecburen, diğerleri piyasada yok zaten bekler hücuma katkıyı bırak sırf zararlar, Mariano'yu bile mumla arıyoruz.

Linnes'inki disinda sutumuz var mi?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Fatih hocaya güvenim saygım sevgim sonsuz, taktik teknik bilgisine de lafım yok. Ama ne bi orta ne bi şut. Sanki fm'deki "ceza sahasına paslaşarak gir" taktiğini yapıyoruz. Böyle olmaz ki. 3-5 orta kesilse, bikaç şut çekilse belki pozisyon olacak ama inatla pas yapıyoruz. Yorucu

3. sigarayı yaktım şu takımı izlerken. bekler değişmeli, donk ile yollar ayrılıp 2 sağlam ortasaha gelmeli .diagne'den falan bahsetmiyorum bile. tabii bu dediklerim ancak gelecek sezon sonu olur.

kadronun yapısı bozuk.2 bek te sampıyonlar lıgı klasında degıl.marcao sıkıntılı,6 numara zaten eksık bunu bılıyoruz.Kısaca sampıyonlar lıgınde bu takım averaj takımı olur.

Nagatomo'ya söveriz gibi bu gidişle.

Uyuz pas oyununa devam ediyoruz. Pas oyunu uyuzdur demiyorum yanlış olmasın bizimki uyuzca ama. Yana yana yana, geriye yana geriye kaleciye.

Geri
Üst Alt