Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

2009-10 sezonu rijkaard ın ilk 6 haftası
2011-12 elmanderli terim'in ilk sezonu
2017-18 Tudor'un ilk 8 haftası

son 10 yıl falan iyi oynadığımız dönem sadece bu kadar toplasan ancak 1.5 sezon ediyor..

Rijkaard'ın ilk 6 haftası iyi falan oynamadık.Bireysel yeteneklerle skor vardı ama kolektif bir oyun yoktu.

2012-2013 ve 2014-2015 ikinci devrede de (Son 6-7 hafta hariç.) gayet iyi oynadık.

Başladın mı bilmiyorum ama hiç gerek yok. Twitter'dan Emre'nin performans videosu falan varsa izle yeter..
İzledim, ortalığı yangına çevirecek kadar kötü değilmiş takım. Fiorentina daha hazır ve geride bekleyip kontratak oynayınca biraz defomuz belli olmuş. Takım kondisyon anlamında daha hazır değil gibi ama bunlar düzeltilir.

İzledim, ortalığı yangına çevirecek kadar kötü değilmiş takım. Fiorentina daha hazır ve geride bekleyip kontratak oynayınca biraz defomuz belli olmuş. Takım kondisyon anlamında daha hazır değil gibi ama bunlar düzeltilir.
Takım olarak savunmamız söylendiği kadar kötü ama dos olmaması da baya etkili bunda. Denizli maçıyla daha sağlıklı bi değerlendirme yapabiliriz..

Rijkaard'ın ilk 6 haftası iyi falan oynamadık.Bireysel yeteneklerle skor vardı ama kolektif bir oyun yoktu.

2012-2013 ve 2014-2015 ikinci devrede de (Son 6-7 hafta hariç.) gayet iyi oynadık.

13-14'te 2 haftalık bir periyot vardı atlamayalım. arka arkaya bursa ve eskişehir'i yenmiştik. ;D

şaka bir yana ayarı tutturup sezona iyi futbol yayabildiğimiz tek sezon 11-12 herhalde. orada da 7-8 haftada yakalamıştık ritmi. baştan sona diyemeyiz yani.

onun haricinde genel stilimiz ite kaka stili. belki biraz 2006'yı ayırabiliriz. çünkü bol gollü maçlarımız vardı. 2008'de feldkamp ile de ite kaka stilini sürdürmüştük. ;D

maç içinde de dedik herkes yerinde bekliyor diye. kontraya çıkarken bile ağır ağır çıkıyoruz

tam pozisyon linkini verdim. bi şimdikilere bak bide o zamankilere ok gibi fırlamış bizim topçular.

Neden süratli futbol oyniyacak sekilde takim kurulmaz? Neden hep 20-30 kere geri yan pas yaparak hucum denenir? Türkiyede kim cok kosan ve süratli futbol oyniyan bir takim kurmus olsa cok rahat sampiyonluk icin oynar. Cünkü genelde türkiyede futbol cok agir oynaniyor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt