onyekuru yoksa elinde emre bu takımda 11 oynayacak eger hucuma cıkmak istiyorsan
rakibi şaşırtabilecek tek oyuncu emre şu an. bence onu serbest oynatmalı hoca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onyekuru yoksa elinde emre bu takımda 11 oynayacak eger hucuma cıkmak istiyorsan
Belhandayı gönderiyosan serinin de kirasını sonlandıralım o zaman yollayalım gitsinavrupada başarı olabilmek için linnes nagomoto mariano donk belhanda gibi oyuncuları göndermemiz lazım.
Nagatomo 1 tane olumlu hareketin olsun 1 tane
Maçı kaçırdık izleyemedim bir nevi iyi olmuş izlememem, skora bak.
Arkadaşlar orta saha berbat ötesi... Orta alanda ne pres var ne de topu doğru düzgün değerlendirme. Durdukları yer bile belli değildi. Hocanın buna çözüm bulması lazım. Adamlar her aldıkları topu bizim kaleye kadar getirdiler.
Bu maçla beraber bekler hedef oldu. Şu Mariano denen adamın yaptığı ortaları inanın Avrupa’da yapabilen sayılı bek var. Adam orta açmıyor içerdeki oyuncularımızın kafasına pas atıyor adeta. Bu takımın geçen sezon iki oyun planı vardı. 1.si Mariano-Belhanda-Feghouli üçgeni. Kendi aralarında üçgen kurup sağdan içeri girmeleri, 2.si de Onyekuru’nun önüne atılan toplar. Bu kadardı. Şimdi biz bu 2 hücum organizasyonumuzu da bozduk ve yerine hiçbir şey koymadık.
Hala anlamıyorlar bir bekte savunma yapmanın hücumdan daha önemli olduğunu renktaş. Hep görmüşler hücumu süper beklerin çok iyi takımlarda olduğunu ama hiç savunması kötü, hücumu iyi olan bir bek var mı aralarında? Adamların ilk işi savunma. Marcelo'sundan tut, Dani Alves'ine kadar. Öbür türlü olsa koy bir sol kanatı beke en iyisi sen ol.İşin savunma yönü ne olacak kardeş.Sen ben oynasak karşısında Marianoya çalım atabiliriz.Her maç pas pas oluyor onun taraf.Bir orta ile olacaksa bu iş şeneri koyarız oda orta yapar.
Hala anlamıyorlar bir bekte savunma yapmanın hücumdan daha önemli olduğunu renktaş. Hep görmüşler hücumu süper beklerin çok iyi takımlarda olduğunu ama hiç savunması kötü, hücumu iyi olan bir bek var mı aralarında? Adamların ilk işi savunma. Marcelo'sundan tut, Dani Alves'ine kadar. Öbür türlü olsa koy bir sol kanatı beke en iyisi sen ol.
Japon seneye gidecek zaten sözleşmesinin son senesi bu sene diye biliyorum. Mariano da öyle seneye gidecek.Japonda mesela hücüm gücü geçen seneye göre baya geride.Ama en azından atik ve seri olduğu için defansta ayakta kalıyor çalım zor yiyor.Fakat Mariano bitmiş artık.Acilen elden çıkarılmalı.Japonda seneye satılmalı.
Marcao çok kötü, geçen seneden eser yok. Kendini salmış belki maaşınıda sorun yapıyor olabilir.
En büyük problem, Donk, selçyk, seri ortasahası rezalet. Bunların en iyisi selçuk şuanda düşünün durumu. Bana kalsa 2 ortasaha gerekir.
Bekler yaşlı ve çok adam kaçırıyor.
Hızlı kanat oyuncusu yok (onyekuru
Forvet yok ama falcao gelince düzelir.
Geçen seneye göre ortasahada güçleneceğimize çok zayıfladık asıl sorun burada.
Fernando, ndaye, onyekuru üçlüsünü kaybettik ve yerleri dolmadı. İki ortasaha şart takıma.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi