Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Bu takımın sorunu transfer degil istediginiz topcuyu alın 6 numaraya şampiyon olurmuyuz belki ite kaka kadro farkıyla oluruz ama oyunumuzun oyuncu alınca düzelecegini sanmıyorum
Haklısın renktaşım, ne zamandır dikkat ediyorum biz Avrupadan seviye olarak bir tık iyi takımlarla maç yapmaya kalkınca futbol kalitesizligimiz foya gibi meydana çıkıyor. Eskiden bu kadar değildi. Ama son yıllarda Avrupadaki üst düzey takımlarla aramızdaki makas açıldı. Sebebi bizden kaynaklı bence...

Ulan bu hakem herşeye faul çalıp duruor.İtalya liginde ayaklar kırılıyor bu kadar faul çalmazlar normalde.

Ya takimin transfer planlamasi hizli oyuncularla kurulmasi gerekir demistik
Belhanda'lı orta saha her zaman S.O.S verir.
Belhanda'dan kurtulup acilen DOS, Seri, Banega yapmamız lazım. Devre arasında da beklersen birini hallederiz en azından.
tamam belhandayı bende çok eleştiren bir adamım da yazın başından beri takımın en iyi oyuncusu bu adam belli ki takımı ve yerini artık benimsemiş.
Sol açık yok takımda forvet yürüyor, feghouli yorgun çok belli japon bu seneyi kaldıramaz artık geçen seneden daha kötü olur dedik haklılığımız ortada ve seri 6 donk 8 oynuyor şu takımda şu maçta en son eleştirecek 4 kişi var.
Belhanda-Muslera-Liyundama-Marcao

Gol bağıra bağıra ön libero diye geldi.

Seri futbolu unutmuş gibi şaka gibi ne olmuş buna

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Ben bu sene Ş.L de başarı istiyorum aga. Falcao'mu gelir, Bakayoko mu gelir bilemem. En kötü 2. olup çıkmamız lazım.

Diyelim hayvan gibi 2 takım geldi. O zaman da 3.olup Uefa'da çok iyi ilerlemeliyiz. Ligde şampiyonluk kesmiyor.

ya hoca babeli solda oynatıp mitroyu niye oynatmıyorsun. tamam sildin adamı ama ya gitmezse?

Geri
Üst Alt