Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Bu Italyanlar ucuyor acayip diri ve dinc adamlar. Bizdekilerin yürüyecek mecali yok?!

Gomis'i yollayıp forvet alamayan yönetim bakalım Fernando'yu yollayıp yerine 6 numara almayarak aynı başarıyı tekrar edecek mi? Ayrıca Diagne'ye 13 milyon verip de yazın satamamanın hiçbir açıklaması yok. Geçen sezon berbat bir oyunla şampiyon olduk ama bu sefer bu oyunla olmaz o iş..

Bakiyorum da boyna sampiyon olmuyor olsak cidden su futbolla hicbir teknik direktor durmaz . Yeni gelmedi kendi oyunculari kendi sistemi . Sene icinde iyi oynadigimiz baski kurdugumuz maclar elbet olacak ama genel olarak takimin ne oynadigi belli degil gecen sene de boyleydi bu sene de boyle olacak muhtemelen . Hazirlik maclarina bakarak degil genel olarak bunu soylemek mumkun oyuncu kalitesi farkiyla ite kaka bir sekilde sampiyon olabiliriz yine ve mac cevirmeyi bilen yurt icinde bir sekilde baski kurabilen bir takimiz ve son senelerde ic sahayi muhtesem avantaja donusturuyorz ama oynadigimiz futbol Championship seviyesinde bile degil.

Transferde yine geç kaldik. Albayrak şov peşinde, falcao ile foto paylaşıyorsan resmi açıklama yapman lazım. Diagne kazmasıni satamadık, ön libero hala ciddi bir gelişme yok. Yedek stoper ve ön libero alınmadı. 2 hafta kaldı zaman daraldı. Son 1 aydır yönetim yatarak geçirdi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt