Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

benassi'nin kaçırdıkları da mutlak goldü. 4-5 olurdu rahatlıkla

Kapattım..
Bekler + orta saha dökülüyor..
Diagne için birşey diyemicem, top gelmedi koca ilk yarıda, o kadar kötüyüz..

Ne top oynuyoruz arkadas !!!
Mikemmel harukulade
Orta sahayi bilinci gectigimiz bir atak gormedim ben izledigim aralarda ahahah

bu oyun ne allah askina ne yapiyor takim sahada top cevir ortada bundan iyi hazirlik olur

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecenlerde Bordeauxu eleyen ayni takım icin 'CL ceyrek finali' 'UEFA finali goruruz' diyen arkadaslar simdi bir mac ile karamsar olur olmus. Lutfen anlik bakmayalım olaylari rengolar.

Belhanda nasıl arkadaslar maçı izleyemiyorum?

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Fiorentina'nın yedekleri haşat etti bizimkileri. Takımda 2 stoper, Seri, Belhanda, Feghouli hariç ayağa çıkmaya meyilli oyuncu yok. Fatih Terim'in daha verimli çıkma adına Seri'yi 6'da oynatmasını anlıyorum ama Donk'u ne diye 8'de oynatıyor çözemedim. Galatasaray'da beğenmesem de Fernando'nun oyun aklı Donk'u 3 kere tatile çıkarır, onun 8 numarayı yedekleyebilmesi her 6'nın 8 de oynayabileceği anlamına gelmez. Bu takımın 2 yılda halen ayağa çıkamaması kabul edilecek iş değil. Öyle görünüyor ki Fatih Terim'in hükmü artık sadece Türkiye'de geçiyor, Avrupa'da teknik anlamda takımları herkese karşı eziliyor. Acı da olsa bu sene sonunda Fatih Terim'i başkanlık makamına yöneltmek durumundayız, yoksa 88'de Derwall'le kazandığımız ''Avrupalı Galatasaray'' ünvanını tamamen kaybedeceğiz artık. Fatih Terim bu kulübün 1 numaralı efsanesidir ama bize şu aşamada yeni bir Derwall lazım.

çok gereksiz bir hazırlık maçı olmuş takım bitse de gitsek havasında boşuna yorgunluk moral bozmaktan başka bir şey değil

Geri
Üst Alt