Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Ulan yazmayayim yazmayayim diyorum da forumda nasil bir kafa yasayan arkadaslar var inanilir gibi degil. Bir macta takimi gom bir macta yok uefayi aliriz yok CL de ceyrek final. Gecen sene bu takim ne top oynamis sampiyon olurken? Giden oyuncular Onyekuru, Fernando, Ndiaye. 2 sinin yeri dolmadi. Ndiayenin yerine gelen Seri iyi oyuncu belli ama oyle takim kurtaracak tarzda bir adam degil. Iyi bir gorev adami.

Falcao geldigi zamanda degisen pek bir sey olmaz. Eger cok kolay bir gruba dusersek 3. olup uefaya gider belki bir iki tur atlar eleniriz. Zor bir gruba dusersek 0-3 arasi bir puanla sonuncu oluruz.

Lige 70-80 arasi bir puan alip sampiyon oluruz. Deplasmanlarda 5 macta 1-2 galibiyet en fazla aliriz.

Bu macta yenilmemiz iyi de olabilir, hoca disiplini biraz elden vermis gibi, adamlar salmis, ciddiyet sifir. Fircayi basar FT mactan sonra, zaten Akhisar macinda da hic memnun degildi.

Dostum çıkarılacak dersler varda, nedense o dersler bir türlü çıkmıyor.

Geçen sene 69 puanla şampiyon olduk. Yani iyi olduğumuzdan falan değil. İçerde taraftarla maç alıp, dışarıda patates oluyorduk.

Kimse kusura bakmasın ama iyi transferlerle bende şampiyon yaparım Türkiye Ligi'nde. Önemli olan Ş.L artık. Yine sonuncu olursak gerek yok Terim'e artık demektir.

Nah yaparsın

Son zamanlarda takımı sezona en iyi hazırlayan adam Tudordu

Jımy sürekli sol kanat bölgesini terk edip içeri giriyor kanat sadece nagatomaya kalıyor feghoulinin açtığı iki arka direkt ortasında onun olması gerekirdi

Orta sahada koşan pires yapan hiç kimse yok feghouli hiç hazır değil hiç yardım etmiyor linese

Bu kadar ağır Top çevirme oyunu sürekli geri oynamamıza neden oluyor orta saha çok stabil

Kısaca top bizdeyken oyun içerisinde olan oyuncu sayısı çok az kötü taraf top bizde değilkende oyun içerisinde olan oyuncu sayısı çok az

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sivasli douglasi biz alsaydik keske

taraftarin pohpohladigi 3 senedir kendisini zarzor gelistiren linnesin yerine onu görürdük
Adam bize gelmek için bekledi o kadar biz gittik boş oyuncu linnes ile sözleşme yeniledik. Linnes senede 1-2 maç iyi oynar onun dışında gamsız bir adamdır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda yı satacaksın direk ne işe yaradıgı var.
Keşke olsa ama o iş transfer sezonunun başında olur. Şu anda ben Banega'nın falan geleceğini düşünmüyorum. Vermezler. Belhanda'yı satıp 10 numara alınacaksa yine olur. 4-2-3-1'e döneriz. Ama bakalım işte. Canım sıkkın. En azından 9 ve 6 numaraları halledelim. En can cekişen bölümlerimiz orası. Geriye 5-6 gün kalır büyük ihtimal 9 ve 6 numara transferlerini yaparsak. O arada da nereyi geliştirmemiz gerekiyorsa geliştirmeye bakarız artık.

Iki takım arasında ciddi kalite farkı var takım olarak.

Önlibero net lazım. Onyekuru veyahut onun gibi hızlı lazım.
Falcao yazdık.

Marcao rezalet ötesi oynuyor. Korkacak ise Avrupa rakiplere karşı git kumda oyna.

Belhanda yine bu takımın en iyilerinden vallahi.

Linnes savunma yapmasını pek bilmiyor zaten. Normal öyle penaltı yaptırması.

Seri arkada hiç bir şekilde oynamaz. Savunması yeterli değil bir kere. Donk.... Antalya gelsin kral. Avrupa takımların temposu sana göre hiç ama hiç değil.

Diagne....vasat futbolcu işte.

Bu 4 1 4 1 sisteminde neden donk ileri 4 lüde seri ön libero bunuda anlamak bir hayli güç.

Su haliyle seri 6 da 8 veya nerde isterseniz oynasin bu tempoyla 11 de asla oynayamaz donka vurdumduymaz diyorduk bu adamdami vurduymaz acaba diye dusunmeye basladim

Adam yanindan geciyor seyrediyor sanki zorla getirmisler oylesine bir mac yapip gidicek arkaya 2 kante koysan seri anca oynar

Şöyle bakıp bakıp 2-3sn sonra top kaybetmesi yok mu.. Insani deli ediyor. Gözler görmüyor sanırım
IMG_20190811_230156.webp

Boateng çok verimli oynuyo çünkü adamların kanatları arı gibi işliyor. Hem ilerisi hem bekleri. Kaç orta kaç atak yedik kanatlardan sayamadım. Biz 2 tane Feghouli ortası açtık ikisi de dağlara taşlara. Jimmy'i görmedim nagatomo 10 metrelik paslarla idare ediyor sanki Linnes yılkı atları gibi geziniyor
Yahu adam ayi gibi guclu. Her pozisyonda ezdi. Futbolda yasin oneminin olmadiginin kaniti. Calisirsan 36 37'yi rahat gorursun.

Ne canınızı sıkıyorsunuz Cl de sıfır çekip Yine sidik zoruyla ligde potaya girer şampiyon filan oluruz. Nasıl olsa rakip takımlarda bizden daha mal

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt