Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Takım hem defansif hem ofansif açıdan yetersiz, umarım kısa sürede toparlanır.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir şey yapmayın sadece Donk'u izleyin.

Sahada ne yaptığının farkında değil.
Lastiği patlamış kamyon gibi sağa sola savruluyor nereye gideceğini bilmiyor.

Bu sorumsuz herife 5 senede 10 milyon euro üstü maaş verdik bir ton da bonservis verdik

Yaptığı tek şey emre ve arda'ya sert girerek taraftarı kandırıp instagram'dan kendi gibi sorumsuz kankasini bize kitlemek.
30 kere yazdım bu maçı izlerken.Adam sadece yürüyor millete takışıyor saha içinde önündeki adama 3 kere şut attırdı ceza sahasının önü boş resmen

Oyunun ve skorun tek güzel yanı baklavacı ve dolmuşçu takımın bir dolu eksiği olduğu anlar heralde. Falcao + yedek forvet + 6 numara işini daha fazla uzatmazlar umarım. Cagne gereksizini de yollarlar. Esasında 2 tane de bek lazım da neyse artık.

Adamlar baya hazır gibi, biz faciayız. Geçen sene Fernandonun kötü olduğu yada olmadığı maçlarda da baya sorun yaşıyorduk. İyi bir 6 numara olmayınca ne oyun kurabiliyoruz ne de atak karşılayabiliyoruz. Orayı Mehmet topalı alıp kapatacaksak boşuna Avrupa'ya gitmeye gerek yok bence. Yine orta sahayı geçmeden geliriz.

Tek kelime ile ozetleyecek olursak af edersiniz 'B.K' gibi oynuyoruz.

Macin 2 tane guzel yani var benim icin

1. Emrenin gol atmasi
2. Emrenin daha simdiden defansa yardim etmeye baslamis olmasi. Bu beni ilerisi icin umutlandiriyor.

Geri
Üst Alt