Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Unutmayalım ki bu yönetim Gomis sonrası forvet almayan bir yönetim. Benim transfer konusunda güvenim yok şahsen. Fernando yeri dolmasa sasmam.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu linnesi satılsın diyoruz sanki küfür ediyoruz.
Ulan şu linnese 6,7 milyon vereceklerde satmayacaklar..Galatasaray benim potansiyelim var uçacağın diyor ama çapsız taraftar ve yönetim ısrarla aşağıya çekiyor

Sırada 4-5 atacak takım kim?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya arkadas on libero almadan fernandoyu niye satar bir insan lan. ki ben fernandoyu fiziken yetersiz buluyordum. pozisyon bilgisiyle isini goruyordu.

seri kotu oynadi ama adam ne oynadigini bilmiyor. bu heriften 6 no olmaz. su takima dinamizm lazim diyorum gecen seneden beri. beklerim 1 senesi kalmis sat iste lan. millet gonderiyor adamlarini son 1 yilda

donk 1 devrelik oyuncu. o da 2. devrede oynarsa. sen bu yavaslikla oynarsa defansin tabi kotu olur. gerci marcaoda hic hazir gorunmuyor.

ulan lig basliyor ne forvet var dogru durust ne defansif orta saha. boyle hazirlik maci mi yapilir.

yine kor topal lige girecegiz. duran top organizasyonu nedense yapamiyoruz. hocamiz florantinanin gonlunu mu hos ediyor napiyor cozemedim

sadece defansi iyi yapan ileri cikmasina gerek yok capa lazim bize capa.

memhet ozcan da yedege alinmali. falcao falcao diyoruz hani obur forvet yok

valla allah sonumuzu hayir etsin

herkese iyi bayramlar millet

Butun forumun ortak sekilde Seriyi istemesinden anlamaliydik bendr boyle ufak tefek ama kor kor oynayan birini bekledim bu adam boyle oynayacaksa bi deplasmanda kimseyi yenemeyiz

Forvetle stoper arasında 90 metre var yalnız:d İstediğiniz kadar kızın Terim bunu hiçbir zaman yapamadı, hocanın tarzı bu olabilir ama takım bu şekilde koptuktan sonra işimiz Allahlık oluyor artık. 1-2 gol yiyince dağılıyoruz gerisi defansla kalecinin becerisine kalıyor tamamen. Zaten Akhisar maçında oynadığımız futbol belliydi yani, bu maçtaki sonuç sürpriz değil. Selçuk gibi oyuncuların yedek bile olmaması lazım ek olarak, 2 tane çok koşan orta saha alsan altyapıdan ligden falan bu resmen torpilcilik aga yani kızmayın da. Halı saha topçusundan beter Selçuk.

Dama baslarim sizin yapacaginiz hucuma deyip kendi cikti. Az daha atiyordu

luyindama nin 2. maci normal böyle olmasi. Marcao sinir etti.

Geri
Üst Alt