Hazırlık Maçı | AEK Atina 3-2 Galatasaray | MS | 31 Temmuz | Smart Spor

Yine millet tum kadroyu degistirmeye baslamis :LOL:
Boyle yorumlara acayip uyuz oluyorum

Ne alakasi var, kalite eksik takimda, bunu dile getirmek tum kadroyu degistirmek mi oluyor

PSV macinda aynisi dediniz, Valencia macinda aynisi dediniz, Club Africain macinda aynisi dediniz ve bugun yine aynisini, hangi maca gore degerlendirelim ozaman

Bi bitmediniz

Kendi aramızda para toplayalım bir transfer parası çıkar belki. Ulan Dursun utanmadan bir de aday oldun. Bir tane adam akıllı başkanımız olmadığına yanarım. Hep kendi menfaatlerini düşündüler Ünal Aysal dahil

Bir tercih olarak transfer yapmamayı seçtiğimizi zannetmiyorum.

Yoksa en kötü zamanımızda bile 2-3 ihtiyara para gömdük biz. Ceza olmasa yine yapardık.

Ama bu durumda hakikaten kimseye teklif yoksa transfer işi zor.

hayır iste bu yanlıs uefa sana kiralık oyuncu alma demiyor alan alıyor kiralık oyuncu almak ikna etme işidir demekki biz beceremiyoruz

hala bazıları işin ciddiyetini anlamıyor.Bu şişirilmiş maaşlı takım şampiyon olamazsa muhtemelen en 2 yıl men yeriz UEFAdan .Ve ben bu takımda ligi bile bitirecek potansiyel görmüyorum.

Gomis gününde değil beyler demin spiker de söyleyince rahatladım.

İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor.

Tunus maçında da kontralarda leğene dönüyorduk
Böyle herkes hücuma başımızı yakar

sampiyonlar liginden beklentisi olanlar var birde. kac senedir katilmaya katilmaya 4.torbaya düstük, sampiyonlar ligine katilacak olan en zayif 6-7 takimdan biriyiz. dua edin de uefa avrupa ligine kalmamiz icin en azindan 1 dandik takim cekelim. bu kadar agir, statik ve yasli oyuncularla birsey oynaman cok zor.

Belhanda yine kapakları takıyor her zamanki gibi.

sent via GSC

birileri hala futbolcu koruma derdinde muslera ve linnes hariç hepsi gidebilir hiç üzülmem valla leş alayı..

Milyonluk esekler bunlar heralde.birde gomis birak git abi bu ne lakaytlik yaw

Belhanda ve feghuli den memnunsun herhalde

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen de bilmelisin ki oyle topluca degisimin olmayacagini, olacagini da dusunen varsa uyansa iyi olur artik gercek hayata donebilseler tabi.

Alirsak 2-3 oyuncu alinir bu saatten sonra, FFP kisitlamasi ortada, mali durum ortada, satmadan da kimseyi alamiyorsan.

Ben Feghouli ve Belhanda yi begensem ne degisek? Sen para verip yerlerine oyuncu alabilecen mi ? Hayir tabi. Bu begenmediginiz oyunculara resmi teklif mi var da satmiyor yonetim? Teklif bile yokmus dedi hoca ve baskan. Bunlarla devam edecegiz anlasilan.

Geri
Üst Alt