Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-4 Galatasaray | MS | 26 Şubat | TV 8

karsı kaleciyi not ettınız mı

ilerde kazayla almayalım

bir fikrin doğru olup olmadığını ancak süreç içerisinde anlayabiliriz
neyse ben beştaş'ın karakartalın maçın izlemeğa kaçar
rashica nerde bu arada? çok pis kokular almaya başladım.....sanki takımda okana karşı bir oyun var....mertens nerde?

burada heehangi bir fikir göremiyorum sayın Feramuz beyfendi

Gol atmasına rağmen rashisca iyi değil. En iyi oynayan kazimcan. Defansif iyi toplar kesti. Yusuf Demir nerde olduğunu bilmiyor gibi.

Okan kovuk arkadasimiz için birşey diyemiyorum adam 1 tane yedirdi yetmez diyip 1 tane daha yediriyordu olmadi

Yusuf demir nerde olduğunu bile bilmiyor.Bu cocuk büyük takımlarda gelişemez anadolu takımlarında veya alt sıra avrupa takımlarında geliştirir kendini başka ihtimal yok.İsterseniz iddiaya girelim.Oynatın 10 15 maç ilk 11de bakalım ne olacak?

bir maç canlı izledim ama bana nelssondan önde gibi geldi.
No

Nelsson’un pozisyon bilgisi çok yüksek, geniş alan savunmasını çok iyi yapıyor. Apo’da bu yok zaten bu olsa hız problemini kompanze etmiş olurdu.

Havada da Nelsson daha iyi ama ofansta Apo daha iyi tabi.

Böyle bir hazirlik maci ayarlanmis olmasi iyi. En son macimizi tam 3 hafta (21 gün) önce oynamistik.

Rakip Süper Lig'den Alanyaspor ve en iyi 11'iyle sahada diyebiliriz. Bir hazirlik maci olarak degil, Süper Lig deplasmani olarak görmek lazim.

Yusuf baya kötü, rashica gol attı ama kötü, yunus birseyler yapmak istiyor ama kesinlikle fiziği izin vermiyor

Geri
Üst Alt