Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-4 Galatasaray | MS | 26 Şubat | TV 8

barış da kalite rtş enfes bir mücadele ortaya koydu ve haşırt diye soktu

zaniolo veya x topçumuzu övmek için diğerlerini yermeyelim
Kalitemi fizik gucuyle oynayan oyuncu attigi golde topu mahvetti en kotu tercihi yapti kapali yere gereksiz topu cekti sansi yaver gitti top ayagina oturdu baris kalite filan degil dumduz topcu

Okan hocanın Berkan- Zaniolo değişikliği yüzünden orta sahayı rakibe vermiştik oysa Zaniolo- Gomis yapsa daha farklı bir skor olurdu. Gomis sonuçta bu takımın içinde ciddi faydası var o yüzden hazırlık maçı da olduğu için anlayabiliyorum resmi bir maçta yapsa ciddi eleştirirdim.
Bence 2.yarı giren oyunculardan birini çıkarmaması doğru, hazırlık maçı için hic bir oyuncunun moralini bozmaya gerek yok

Dikkat çekenler
Kaan Ayhan = çok güzel transfer
Adekupbe = ben pek beğenmedim adamini kaçırdı kazimcan dan iyi değil boşuna aldik sene sonuna kadar oynar gider bonservisini almayız
Mata: çok diri gözüktü iyiydi
Yunus ve Yusuf: ikiside iyi degildi
Okan kocuk gene kötü gol yedi ilk gol özellikle
Gomis kötüydü bugün
Berkan torrera olivuera orta sahası oynar çoğu zaman
Mitso oynayamaz daha sakatlandı zaten
Baris Alper ile Kerem çok iyiydi ikisi de zaniolo baris ile forma rekabetine girecek
Muslera
Boey Abdul Nelson kazimcan
Torrera oliviera
Baris mertens Kerem
Icardi
As takım bu olur hoca maça göre torrera çıkarıp zaniolo alır

gomis mental olarak düşük muhtemelen hafta içi futbolu bırakıyor ve seneye gs yok gibi söylemler etkilemiş olabilir.

kerem inanılmaz gelişti. Aldığı her topu sürüp kaybeden keremden farklı bir oyuna geçti.

Güzel bir hazırlık maçı oldu. Zaniolo cidden çok büyük kalite, Romayı Avrupa şampiyonu yapan adam bize nasıl düştü cidden onur ve gurur güzel bir gol oldu ilerde yapacakları heyecan veriyor.. Boey, Oliveira ve Kerem oyuna girer girmez fark yarattı takım. Adekugbe ilk görüntü kesinlikle iyi, dinamik ve atlet oyuncu ama Kazımcan da harikaydı. Tebrikler takım Barış ve Berkan rotasyonda net iş görür. FB_IMG_1677431155936.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sam Adekugbe defanstan çıkışlarda ve paslarda gayet iyi lakin defansif anlamda yetersiz bir görüntü verdi bana Kazımcan defansif olarak daha güven vericiydi gibi.
Kazımcan'ın defansif istatistiklerini Boey'e benzetiyorum adekugbe-tasdemir-kazimcan kıyaslamasında ikili mücadele kazanma ve top çalma da ikiye katlıyor diğerlerini.

Geri
Üst Alt