Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-6 Galatasaray | Maç Sonucu | 6 Ocak

Cevap: Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-2 Galatasaray | 1.Y | 19.00 | Lig TV

Les hakem faulü vermedi güzel yerdi frikik icin

Re: Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-2 Galatasaray | 1.Y | 19.00 | Lig TV

Beğenmiyorsan izlemezsin, ya da tutmazsın zorla mı izletiyorlar gelip burada sürekli olumsuzluk yaratmanın gereği yok yani.. Kimse takım iyi oynuyor demiyor zaten.. Hazırlık maçlarındaki amacında iyi oyun olduğunu sanmıyorum..

Bu sezon bir tane iyi oynadığımız rakibi darmadagan ve rezil ettiğimiz bir maç söyle. Rakip bizden kağıt üzerinde kötü onlar içinde hazırlık maçı ama bizden iyi oynuyorlar. Böyle maçlarda skor önemli değil, önemli olan oynanılan oyun. Sen daha hazırlık maçların neden oynandığını anlamamışsın.

Şaka gibi takım. Bir de yok mu şu ligi 1. bitirdik, CL'de tür atladık diyen tipler. Çok şanslı ve ballı bir şekilde ulaştık buralara.

Kusura bakma da çok boş konuşuyorsun.

Hazırlık maçı: takımın maç kondüsyonu kazanması içindir. Kasıp, koşup, basıp, skor üretmek için değil. :)

Hazırlık maçına ciddi lig maçı gibi yorumlar yapanlar var çünkü.

Hazirlik maci diye kesip atmamak lazim, 4.lig takimina karsi bile ezilen/siritan oyuncular var, bunu görmezden gelip sonra sezon sonu 13-14 oyuncu ile sezonu bitirdik diyecek herkes, yedekler sanki bedavaya kadroda duruyor, hepsi saglam ücret aliyor, azicik oynasinlar..

Cevap: Re: Hazırlık Maçı | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | 1.Y | 19.00 | Lig TV

Şaka gibi takım. Bir de yok mu şu ligi 1. bitirdik, CL'de tür atladık diyen tipler. Çok şanslı ve ballı bir şekilde ulaştık buralara.

Evet bunlardan biri benim geçen sene takır takır top oynanlarda bu oyunculardı şu hazırlık maçıyla 2 seneyi değerlendirdin yada ilk yarı oynanan 3-5 maç ile herşey bal zaten geçen seneki şampiyonluk bu seneki 1.lik üst tur gelen 2 kupa hepsini özetledin şuan

Sanki biz transfer istemiyoruz biz görmüyoruz eksiklerimizi.. 4 büyükler arasında bizden olumlu görünen mi var? Hepsi berbat..

Cevap: Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-2 Galatasaray | D.A | 19.00 | Lig TV

Çoğu kişi şaka mı yapıyor ciddi mi anlayamadım ciddiyse kötü :o

Yahu pas yaptırıyoruz falan yazan var. Tutup basacak mıyız hazırlık maçında amacına ihanet olur :D Sakatlık bela olmadan koşacak işte millet.

sen bayan basketçilerden özür dile olum. günahın çok senin.:D

Yeniliriz dedik bir sayi farkla yendik, o son periyot hele felaketti..

Fenerin ilk devre uyumasi kupayi getirdi.

Cevap: Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-2 Galatasaray | D.A | 19.00 | Lig TV

ya bu umuta ne oldu böyle. adam hiç sahada yok. yaklaşık sivas maçından beri böyle..çok durgun..

Cevap: Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-2 Galatasaray | D.A | Lig TV

gene gamli baykuslar turemis , skoru gorunce bakalim kimler aglayacak diye girdim basliga

Sahadaki futbolcular sizin kadar ciddiye almıyor bu maçı :o

Ynt: Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-2 Galatasaray | D.A | Lig TV

Saka gibi arkadaslar var aramizda :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ynt: Hazırlık Maçı | Alanyaspor 2-2 Galatasaray | D.A | Lig TV

Lanet olsun ya

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gecen sene ki sampiyonluk, süper kupa, sampiyonlar liginde ilk 16, ligde ilk yariyi lider bitirmek

Demek bunlarin hepsi sansla olmus iyi sansmis

Bu sezon genel olarak sorunumuz yavaş düşünüyoruz oyunda. Bu yorumum bu maçla alakalı değil.

YONETIM ISTIFA !!! hazirlik macinin ilk yarisi berabere bitti

227631_10151325900617440_1022969616_n.jpg

biraz gülelim :D :D :D

Ufuk, Hakan, Sabri gibi oyuncularin miladi doldu. Yavas yavas veda vakti.

Yekta bi türlü bekledigim Yekta gibi oynamiyor. Cok korkak ve sorumluluk almiyor. Al, ver, kurtul. Bu kadar.

Ufuk kaleci bile degil gözümde. Anneannemi kaleye diksem, ayni derecede güven verir.

Defanstaki zaafimiz daha ne kadar belli olacak onu da bilmiyorum. Stoper, sol bek diye bagiriyor, agliyor resmen

Kanat ve 10 numara eksigi de var. Daha cok isimiz var cok.

Geri
Üst Alt