Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
İlk 8 bence rahat oynarlar.ilk 6 ya mı oynayacakGüldürme bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 8 bence rahat oynarlar.ilk 6 ya mı oynayacakGüldürme bizi
Geçen yılki hazırlık kampında şahane olup bu sene bu kadar sıçması tuhaf.Yunus satılmazsa yeni ömür törpümüz olur. Aydın gibi senelerce patlamasını bekleriz
iyi transferler yaptılar ,bi daha düşün istersen .git bi bak kimi almıslar.cok para harcadılar.ben daha önceki yorumumda iyi transferler yaptıgını yazdım.ona binaen konustum.karsimizdaki takim gecen sezon kümeye düşüyordu bu sezonda ilk 10a giremezler
heyecandan ben olsan at gibi koşarım, o bile yokheyecandandır bence. 2002li jojuk
Ha bak bu dogruUlan biraz da galibiyete alışmışız hazırlık maçıda olsa insan sinirleniyor.
kimi almışlar da ilk 6ya oynatacak augsburg'u allahini seversen. Diger takimlqr armut mu topluyor bundesliga'daiyi transferler yaptılar ,bi daha düşün istersen .git bi bak kimi almıslar.cok para harcadılar.ben daha önceki yorumumda iyi transferler yaptıgını yazdım.ona binaen konustum.
Maclara kalecisiz cikmamizin sebebi ne?
bu yaz iyi transferler yaptılar,öyle görünüyoki yapmaya da devam edecekler.o yüzden ilk 6 ilk10 olabilir.neden diger yorumlaırmı görmeyip tek yorumumdan yazıyosunuzilk 6 ya mı oynayacakGüldürme bizi
Gelir çok olur ama giderinde çok olur.Bundesliga’da gelirin çok olur. Euro ile kazanırsın. Gelirin çok olunca daha iyi oyuncular alırsın. Taraftar potansiyelin de çoğu takımdan iyi. O yüzden düşmen zor.
Ayrıca şu anda sahada yedek takım var. Bayern oyunu bekliyorsan maşallah.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Seri'yi eklemiyorsun oraya...reyizlere muhtaç olduğumuzu gösteren bir maç daha
![]()
hala biat etmemekte ısrar mı ediyorsunuz ?
Gercek Imparator yapiyorsa bir bildiği vardır.ft hocamdan yeni challenge