Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.296
- 3.925
- 458
Yangin tayfa gelmis kosun beyler show var 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isviçreden aldıkları kanat cok yetenekli mesela.her neyse ben tahmini yorumda bulundum.seneye görürüz durumlarını.şu an tek gerçek bizim 9 yedekle oynadıgımız ve onlardan daha net pozisyonlara girip atamadıgımızkimi almışlar da ilk 6ya oynatacak augsburg'u allahini seversen. Diger takimlqr armut mu topluyor bundesliga'da
Soldaki şahısa biat etmeyi düşünen gidip beyin nakli yaptırsın.reyizlere muhtaç olduğumuzu gösteren bir maç daha
![]()
hala biat etmemekte ısrar mı ediyorsunuz ?
boş yapıyor o her zamanki hali görmezden gel. Ona kalsa iki senedir şampiyon olamıyordukBabel takımın ve kampın en iyisi. Bitik falan değil. Ayrıca senelik 4 milyon da değil. 4 milyonu Feghouli bile almıyor.
2.5 maaş.Babel takımın ve kampın en iyisi. Bitik falan değil. Ayrıca senelik 4 milyon da değil. 4 milyonu Feghouli bile almıyor.
baba sen ne diyon ya,takım 9 yedekle oynuyo.yükleme yapıldıgından yorgunlarGeçen sen kadromuz b.k gibiydi üstüne hâlâ doğru düzgün transfer yapılmadı daha da berbatlaştı kadro ve biz CL'de başarı bekliyoruz öyle mi?
gsc klasiği 5 dakikada etkisini gösterdiTS'yi övenler, mac 2-2 oldu![]()
Bence iyi yatıyorlarYorgun görünüyor takım. İdmanlar belli ki ağır geçiyor.
sonuç önemli değil benim için ya ister 10 atalım ister 10 yiyelim. Şu kadroyla BAL'da zor idare ederiz zaten. Jimmy için mutluyum bi, Babel'i zaten tanıyoruz. Gerisi bomboş, birde Ozornwafor var o da iyi topcu olurisviçreden aldıkları kanat cok yetenekli mesela.her neyse ben tahmini yorumda bulundum.seneye görürüz durumlarını.şu an tek gerçek bizim 9 yedekle oynadıgımız ve onlardan daha net pozisyonlara girip atamadıgımız