Hazırlık Maçı | Augsburg 4-1 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | Spor Smart

Geçen sen kadromuz b.k gibiydi üstüne hâlâ doğru düzgün transfer yapılmadı daha da berbatlaştı kadro ve biz CL'de başarı bekliyoruz öyle mi?

kimi almışlar da ilk 6ya oynatacak augsburg'u allahini seversen. Diger takimlqr armut mu topluyor bundesliga'da
isviçreden aldıkları kanat cok yetenekli mesela.her neyse ben tahmini yorumda bulundum.seneye görürüz durumlarını.şu an tek gerçek bizim 9 yedekle oynadıgımız ve onlardan daha net pozisyonlara girip atamadıgımız

Allah aşına neyi eleştiriyoruz renktaşlar
İlk 11 den 2 bilemedin 3 kişi oynuyor
Bir de üstüne Bartali'nin yorucu antrenmanları var tabi
Yangın yapmak için erken yani
Ha İsmail'e istediğinizi söyleyebilirsiniz ;D

reyizlere muhtaç olduğumuzu gösteren bir maç daha

5bb685e766a97c0dc1f4b97a

hala biat etmemekte ısrar mı ediyorsunuz ?
Soldaki şahısa biat etmeyi düşünen gidip beyin nakli yaptırsın.

Marcao bir önceki maça göre daha derli toplu. Toparlayacak umarım.

Hazirlik macinda skordan ziyade gosterilen performansa bakmak lazim.

Babel cok show pesinde kosuyor, showu birakip hedef odakli dusunmeli, kaleye gelmesi 2 saat suruyor cok langir langir oynuyor.

Babel takımın ve kampın en iyisi. Bitik falan değil. Ayrıca senelik 4 milyon da değil. 4 milyonu Feghouli bile almıyor.
2.5 maaş.
1 küsür de imza parası alıyor.
Nerdeyse 4.
Hadi 3.5 olsun.
Az para mı?

Marcao ve luyindama toplamda o kadar maaş almıyor.
Biz ise kargalarin kapıya koyduğu 33 yaşındaki pembe kafaya bu parayı veriyoruz ki ; instagram da artislik yapsın.

takım çok kötü ismail ne yapsın , şuta ayağını sokan adama yakın bir stoperimiz yok

topu kaptırdığı pozisyonda hiç pas almak için top isteyen olmadı napsın o da çalım denedi

bakınız sergenin taktiğiyle ismaili bile savunabiliyorum

isviçreden aldıkları kanat cok yetenekli mesela.her neyse ben tahmini yorumda bulundum.seneye görürüz durumlarını.şu an tek gerçek bizim 9 yedekle oynadıgımız ve onlardan daha net pozisyonlara girip atamadıgımız
sonuç önemli değil benim için ya ister 10 atalım ister 10 yiyelim. Şu kadroyla BAL'da zor idare ederiz zaten. Jimmy için mutluyum bi, Babel'i zaten tanıyoruz. Gerisi bomboş, birde Ozornwafor var o da iyi topcu olur

Ya insan bir haber verir yangin tayfa geldi diye. Cay yapar lokum filan alirdik.

Mahcup olucaz misafirlerimiz yangin tayfaya.

Kusura bakmazlar insallah.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt