Hazırlık Maçı | Avusturya 1-2 Türkiye | M.S | 29 Mart | TV8

Auf wiedersehen

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Takım ümit vadediyor bence. Sonuçta bugün 11'de olmayan Ömer, Serdar Aziz, Ersan gibi stoperler var.Şener, İsmail, Hasan Ali gibi bekler var. Nuri, Yunus, Ekici, Tolgay gibi ortasahalar var. Töre, Volkan, Kerim, Olcay gibi kanatlar var. Ve yedek santrafor oalrak Burak var.

Santraforlar dışında fena olmayan bir geniş kadro bu.

Aziz buna imza parası vermez hacı muhtemelen

Biz cüzi bir bonservis gibi düşünüp imza parasıyla transfer edebiliriz aslında da Dursun'un aklına gelir mi bilmem

Dursun tanimiyordur Topali bile, ben bizim topcularin hepsini tanidigini bile düsünmüyorum :D

Aziz birakmaz bence Topali hic bir yere.

Vallah adam bizim Selcuk dan daha iyi dikine gidiyor :D

adam sol ayak içiyle Braga'ya kritik golü atti amq. yüz yil düşünsem o golü atacagini düşünmezdim. Diri topçu. Her yere basiyor. Selçuk agir vasita gibi zaten. Ona top gelince kabiz oluyoruz.:(

Topal iyi oyuncu hem de baya iyi. Uzun süredir burada mücadelesini vermiştim. Ozan da potansiyelli oyuncu. Hemen yargılamayın.

Bir de bunlar transferde tek yetkili şimdi

Öyle anlatıyordu ya :d

Bu herif ve muslukcu kardesi bizi bitirecek. Gelecek sezonu da unutabiliriz bunlar kaldigi sürece.

Bunlar yetmiyormus gibi bir de yönetimde beceriksizler ordusu toplanmis, istesen bile bu kadar beceriksizi bir araya toplayamazsin gercekten müthis bir is becermis Dursun. Daha dogrusu becerememis.

Topal iyi oyuncu hem de baya iyi. Uzun süredir burada mücadelesini vermiştim. Ozan da potansiyelli oyuncu. Hemen yargılamayın.

Burada okuyan Ozan´i yillardir bos oynayan, 32 yasinda bir oyuncu zanneder... Adam daha 20 yasinda... Gerci Sinan Gümüs ile ilgili daha bir kac ay önceki yorumlara bakarsak, sasirmamak lazim.

Mehmet Topal iyi oyuncu

Bizde rahat oynar

Son düzenleme:
Stoperde yalcin gibi bir ayibogan oynasa daha iyi olur sanki

Milli takim Kasim 2014 teki Brezilya macindan sonra baktim 13 te 10 yapmis , kalan 3 mac da beraberlik , 2 si Hollanda ve Letonyaya karsi son saniyelerde yenen gollerle , biri de Yunanistan hazirlik maci

Bu 13 mac icinde Kazakistan , Katar gibi takimlar da var, ama Hollanda , Cek Cumhuriyeti, Isvec ve Avusturya da var .. Bu muthis bir istatistik, asiri bir cikis yakaladik

Resmen 1,5 senedir maglubiyetimiz yok

Burada okuyan Ozan´i yillardir bos oynayan, 32 yasinda bir oyuncu zanneder... Adam daha 20 yasinda... Gerci Sinan Gümüs ile ilgili daha bir kac ay önceki yorumlara bakarsak, sasirmamak lazim.

Semih girmemiş milli takima reis. Nazar mi degdi ne oldu buna:(

Geri
Üst Alt