Hazırlık Maçı | Avusturya 1-2 Türkiye | M.S | 29 Mart | TV8

hamza kendisindeki baldan terimede sürmüş kesin bunun başka açıklaması olamaz

son 4-5 maçın tamamında hiç top oynamadan kazanıyoruz :)

şikecilere karşı tek kale oynayıp ama onların kalemize 2 kere gelip gol atıp aldıkları maçlar geliyor aklıma

bence hem seyirci hemde takım olarak polyannaya baglamış durumdayız umarım fatih hoca görüyordur takımının top oynamadıgını

şans olmazsa alternatif planları vardır umarım fransadaki maclarda

Hoca top oynamadan duran toplarla nasıl ''Avrupa Şampiyonu'' olabilirim sorusunun cevabını arıyor. Her şey planlı. Herkes müsterih olsun. Yunanistan kapanarak şampiyon oldu ise bizde durarak atıp şampiyon olabiliriz. Farklı ve özgün bir taktik kanımca.

2 haftadır düşünüyordum bu griezmann tanıdık birine benziyor diye bir türlü dilimin ucuna gelmiyordu en sonunda buldum

Harbi harbi surat şekli vs andırıyor baya

griezmann-fransa.jpg

3de110a64c82c091e95352ce8fd4d305.jpg

Son düzenleme:
Yazilari okudum da sasiriyorum, baska forumlarda da benzerleri yazilmis. Bugun denk bir mac oynandi, belki 1-1 de bitebilirdi ya da 2-2 .. Ama yorumlari okuyunca sanki isvec, avusturya ya da hollandayi asiri baski altinda kalmamiza ragmen ,pozisyonlar 10 a 2 ymis de oyle yenmisiz gibi konusmalar var

Takim Hollandaya 1-2 pozisyon verip 3-0 yendi ,letonyayla berabere kaldi 10 tane gol kacirdi ,ozeti orda ,son saniyede yedik. Keza deplasmanda Hollandadan ona buna carpip yine 90 da yedik.

Elestirelim ama hakkini vermek lazim ,bugun sanmiyorum hic bir milli takim 13 mac 10 galibiyet 3 beraberlik istatistigi yakalamamistir.

Ustelik kaybettigimiz cek maci ,berabere kaldigimiz letonya deplasmani da gayet iyi oynadigimiz maclardi, hakem garabeti yasadiklarimiz oldu ,kadikoyde ardaya verilmeyen penalti ilk aklima gelen. Kazandigimiz 10 macin icinde

Hollanda
Isvec
Cek Cumhuriyeti
Avusturya
Izlanda var

Bugun Almanya ve Ispanya bile olsa bu 5 takima 5 galibiyet filan yazamaz.

Simdi Ingiltere maci turnuva oncesi en ciddi mac olacak, ingilizler uzun zaman sonra sohretli olmayan fakat is yapacak bir takim kurmus durumdalar, gerci bugun sahalarinda Hollandaya kaybettiler ama yine de deplasmanda Ingiltere maci baya ciddi bir baski testi olacaktir

Yazilari okudum da sasiriyorum, baska forumlarda da benzerleri yazilmis. Bugun denk bir mac oynandi, belki 1-1 de bitebilirdi ya da 2-2 .. Ama yorumlari okuyunca sanki isvec, avusturya ya da hollandayi asiri baski altinda kalmamiza ragmen ,pozisyonlar 10 a 2 ymis de oyle yenmisiz gibi konusmalar var

Takim Hollandaya 1-2 pozisyon verip 3-0 yendi ,letonyayla berabere kaldi 10 tane gol kacirdi ,ozeti orda ,son saniyede yedik. Keza deplasmanda Hollandadan ona buna carpip yine 90 da yedik.

Elestirelim ama hakkini vermek lazim ,bugun sanmiyorum hic bir milli takim 13 mac 10 galibiyet 3 beraberlik istatistigi yakalamamistir.

Ustelik kaybettigimiz cek maci ,berabere kaldigimiz letonya deplasmani da gayet iyi oynadigimiz maclardi, hakem garabeti yasadiklarimiz oldu ,kadikoyde ardaya verilmeyen penalti ilk aklima gelen. Kazandigimiz 10 macin icinde

Hollanda
Isvec
Cek Cumhuriyeti
Avusturya
Izlanda var

Bugun Almanya ve Ispanya bile olsa bu 5 takima 5 galibiyet filan yazamaz.

Simdi Ingiltere maci turnuva oncesi en ciddi mac olacak, ingilizler uzun zaman sonra sohretli olmayan fakat is yapacak bir takim kurmus durumdalar, gerci bugun sahalarinda Hollandaya kaybettiler ama yine de deplasmanda Ingiltere maci baya ciddi bir baski testi olacaktir

Fatih Terim balıdır kesin. Öyle diyor forumun yarı cahil kesimi :D

canli izledim statdan formalar gercekten cok kötü, macada gelirsek ben sahsen hicbisey anlamadim ardanin golünde nasil hata yapildi calhanoglunun frikiki nasil geldi hersey bir anda ama sunuda demek lazim bu avusturya gercekten son maclarda rakiplerinin canini cok yakti onlari oynatmamakda aslinda büyük olumlu gelismeydi. yinede güzel oldu iyi koyduk sokaklarda bayraklarla dolandik, viyananin fetihi?

Son düzenleme:
Fatih Terim'in başarısına bal demek gerçekten futbol cahilliğidir. 1-0 yeniliyorken dahi 2--1 biteceğine inandım. Çünkü Fatih Terim o güveni veriyor. Ne yapıyor, ediyor farklı olmayı başarıyor. Daha iyisi yok.

Avusturya son 11 maçında 10 galibiyet 1 beraberlik almıştı, sonuç olarak namaglup takım yoktur Terimin aslanları ile karşılaşmamış rakip vardır;)

KOYDUK MU?!

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Yanliz Ramazana acidim.

Kendisi de Türk bir nevi...ve Avusturya halkında kesin "bir kıyak yapmak istedi" dln derler...

Hakan Kanat da verimlii değil..ayrıca defansa da yardim etmiyor.

Hadi Kesin oldu artık Topal Stoper oynicak.

Orta Saha böyle olmalı:

--Oğuzhan*
HakanÇ Arda
Volkan ST Malli/Frei

* Ozan

Topalın stoper oynaması saçmalık, ozan tufan malının kesilmesi lazım hatta fransaya götürülmemesi lazım

Terim kadroyu belirledi kafasında kanımca.

_____Ozan___YYY
Volkan HakanÇ Arda
_________XXX

YYY= Selçuk, Oğuzhan
XXX= Cenk, Burak, Malli

Geri
Üst Alt