Hazırlık Maçı | Avusturya 1-2 Türkiye | M.S | 29 Mart | TV8

Emre daha iyi ise Arda veya Hakan oynamasin, bunda ne var? :)
Arda'dan Hakan'dan yetenekli mi bilmiyorum önce kendini parlatması lazım. Danimarka liginde 2-3 maçta iyi oynayınca Arda'dan iyi olunmuyor maalesef. Önce bu U21 maçlarıyla kendini göstermesi lazım eğer fark yaratırsa teknik ekip zaten kadroya alır bir şekilde.

Arda'dan Hakan'dan yetenekli mi bilmiyorum önce kendini parlatması lazım. Danimarka liginde 2-3 maçta iyi oynayınca Arda'dan iyi olunmuyor maalesef. Önce bu U21 maçlarıyla kendini göstermesi lazım eğer fark yaratırsa teknik ekip zaten kadroya alır bir şekilde.
Istedigin gibi anliyorsun lafi halbu ki önce ki mesajlarimizda net bir sekilde ifade ettik.

HAZIRLIK maclarina alirsin durumunu görürsün. Eger takim'a daha cok katki saglayacak potansiyel gösteriyorsa oynamasina ne gibi bir sakinca var?

Emre alinirsa Hakan veya Arda oynamayacak dedin de ondan soruyorum.

Neyse, bu konuda ben farkli düsünüyorum, sen farkli düsünüyorsun. Ama bu düsünce yillardir türk futboluna ne verdi bi sorgulamak lazim.

maradona 1978 kadrosuna alınmayınca bişey yok emre mor alınmayınca auuuuvvmgq

Istedigin gibi anliyorsun lafi halbu ki önce ki mesajlarimizda net bir sekilde ifade ettik.

HAZIRLIK maclarina alirsin durumunu görürsün. Eger takim'a daha cok katki saglayacak potansiyel gösteriyorsa oynamasina ne gibi bir sakinca var?

Emre alinirsa Hakan veya Arda oynamayacak dedin de ondan soruyorum.

Neyse, bu konuda ben farkli düsünüyorum, sen farkli düsünüyorsun. Ama bu düsünce yillardir türk futboluna ne verdi bi sorgulamak lazim.

Ben de diyorum ki kıytırık bir Avusturya hazırlık maçıyla, profesyonel havada geçen U21 turnuvalar farklıdır diyorum. Hazırlık maçında test ediliyor da U21 maçlarında test edilmiyor mu oyuncu ? Emre oldu da Euro 2016 turnuvasında aday kadroya alındı diyelim, adam oynamayacak ki. Kimse Danimarka Liginde birkaç maçta kendini göstermiş, 18 yaşında birisini Arda'nın yerine koymaz diyorum. Arda'dan daha iyi olduğunu göstermek için de önce bu U21 turnuvasıyla iyi bir sükse yapar sonra teknik ekibin gözüne girer belki kalan hazırlık maçlarında oynatılır diyorum yav.

Anaaa :) Düşünce de bir şey yok doğru olan bu.

CeuxJp7XIAAIT35.jpg

Emre mor yok yine ,cahilce 1 ilk 11 tecrubeli hocadan

Topalin stoper oynamasi hic hosuma gitmiyor. Koskoca ülkenin stoperi yok dogru dürüst. Ozan denen tosun da yine ilk 11 de.

En azindan Hakan Calhanoglu iyilesmis.

Emre Mor yoksa izlenmez bu maç.

Ömer dönse de milli takim stoper görse..

güzel espri olmus renkdashlar

Geri
Üst Alt