Mehmet Ozturk
Parçalı Üye
- 16 Mart 2015
- 3.449
- 38
- 298
Anladim ne anlamda soylemek istediginizi. Bazı mevkilerde siritmayabilir ama kanat oynamak zor iştir. Her oyuncu kanatta oynayamaz. Su an kanatta oynayan oyuncularımız daha çok orta sahanın ortasında oynayacak oyuncular. Alaba örneği biraz farkli kendi fiziki ve teknik becerisi bazı mevkilerde oynayabilecek kapasitede. Ama bizim takımda böyle surekli mevki değiştirmek bize zarar verecektir.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya ben aslında farklı bir fikirde değilim sizinle. Biraz fikir jimnastiği yapmaya çalışıyorum kendimce. Şu anda Almanya-Italya maçına da bakıyorum mesela, mevkiler konusunda aynı karmaşa fazlasıyla orda da var, adamlar forvet kanat defansif orta saha olmadan 5 tane 10 numarayla çıkmış sahaya.
Futbol takım oyunu, bu düzey oyuncuların grup halinde hareket etmeyi bilmeleri lazım gibi geliyor bana sanki. Yanılıyor da olabilirim. Ama farklı örnekleri de var. Bizde genç oyuncu çok bir de.. Ben Türkiye'den umutsuz değilim Türkiye elemelerde ve özel maçlarda sırıtabilir ama turnuvalarda enteresan şekilde iş yapıyor yani Türkiye turnuva takımı denebilir bi nevi.