Hazırlık Maçı | Avusturya 1-2 Türkiye | M.S | 29 Mart | TV8

Anladim ne anlamda soylemek istediginizi. Bazı mevkilerde siritmayabilir ama kanat oynamak zor iştir. Her oyuncu kanatta oynayamaz. Su an kanatta oynayan oyuncularımız daha çok orta sahanın ortasında oynayacak oyuncular. Alaba örneği biraz farkli kendi fiziki ve teknik becerisi bazı mevkilerde oynayabilecek kapasitede. Ama bizim takımda böyle surekli mevki değiştirmek bize zarar verecektir.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ben aslında farklı bir fikirde değilim sizinle. Biraz fikir jimnastiği yapmaya çalışıyorum kendimce. Şu anda Almanya-Italya maçına da bakıyorum mesela, mevkiler konusunda aynı karmaşa fazlasıyla orda da var, adamlar forvet kanat defansif orta saha olmadan 5 tane 10 numarayla çıkmış sahaya.

Futbol takım oyunu, bu düzey oyuncuların grup halinde hareket etmeyi bilmeleri lazım gibi geliyor bana sanki. Yanılıyor da olabilirim. Ama farklı örnekleri de var. Bizde genç oyuncu çok bir de.. Ben Türkiye'den umutsuz değilim Türkiye elemelerde ve özel maçlarda sırıtabilir ama turnuvalarda enteresan şekilde iş yapıyor yani Türkiye turnuva takımı denebilir bi nevi.

hakan attıkça sen kudur trabzon

O dönemki başkan üçün beşin hesabını yapmasa belki de parçalı formayla izleyecektik Hakan kardeşimizi

Hakan varken Selçuk denen çöp duran toplara ayağını süremez, bir de soruyor Rıdvan Hakan mı Selçuk mu.. Burası Ewlad FC değil

Abi Hakan gibi topçun varsa atınç,yalçının olması lazım,hobbit stoper seçmeyin şu takıma

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız kaptanımız gururumuz Selçuk İnan'ı takdir etmemek elde değil. Türkiye Futbol Direktörümüz Fatih Terim'in kendisine verdiği gizli görevi o kadar iyi yapıyor ki kendisinin ilk yarı boyunca farkına varamadık. İşte görev adamı. Açıkçası 007 James Bond bile bu gizli görevi bu kadar iyi yerine getiremezdi diye düşünüyorum.

------ Çalhanoglu ------

--- Topal ---- Oguzh ---

olmasi lazim

Oguzh yerine Nuri de olabilir

Hakan cizgide oynadigi icin futbol olarak iyi sayilmaz ama Duran top özelligi bizim icin etkili bir silah olacaktir euro 2016'da

Hakan'ın frikik golünden sonra Alaba;

Xkbmgo.jpg

Selçuk Cruyff felsefesini sahaya yansıtıyor -->

"Futbol basit bir oyundur zor olan ise basit oynamaktır"

Adeta futbolda sehl-i mümteni sanatını konuşturuyor

Anlayana.

Takim da pozisyonuna girecek kanat yok. Bu 11 olmaz. Volkan Sen, Töre veya Frei tipinde bir oyuncu kesin girmeli 11e.

Vasat oynuyoruz aksi halde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Kerim Frei ve Malli oynasin

gerçek kanat görelim

arda barçada oynuyor diye padisah muamele yapilmamali

Geri
Üst Alt