Hazırlık Maçı | Avusturya 6-1 Türkiye | MS | 26 Mart | TRT Spor

Maç kadikoyde heralde. Ts ve gsli kim varsa isliklaniyor, Arda kız gibi bir rövasata vurdu diye tempo tutup Arda diye bağırdı tribün.

Maçın hakkı 5-1 değil bu arada avusturya 5 gol atacak bi top oynamadı biz saçma salak goller yedik

Yer sofrası Adolf gibi sahada dolanıyor. Git o saçları kes lan tipsiz herif

Artik olan oldu, elite a dayiz, puma nin en kaliteli formalari olacak, onlarda bi zahmet fena olmasin
Ahbab, Milli Takım formaları en üst düzey kumaş kalitesinde olur hep, yani mesela Avusturya'nın forması Puma'nın elit seviyesi. Keza Nike'ın bizim için yaptığı forma. Bir de biz elit a değiliz aslında ama tabi elitiz. Yani yan ürün olarak M.City, Milan özeni göremeyebiliriz biz, fb gibi daha çok. Zaten bunu yıllık verilen rakamla açıklayabiliriz, Marsilya dahi bizden daha fazla kazanıyor forma sponsorluğu olarak, bizim Marsilya ayarı özen göreceğimizi düşünüyorum, naçizane

Ahbab, Milli Takım formaları en üst düzey kumaş kalitesinde olur hep, yani mesela Avusturya'nın forması Puma'nın elit seviyesi. Keza Nike'ın bizim için yaptığı forma. Bir de biz elit a değiliz aslında ama tabi elitiz. Yani yan ürün olarak M.City, Milan özeni göremeyebiliriz biz, fb gibi daha çok. Zaten bunu yıllık verilen rakamla açıklayabiliriz, Marsilya dahi bizden daha fazla kazanıyor forma sponsorluğu olarak, bizim Marsilya ayarı özen göreceğimizi düşünüyorum, naçizane
Öyleyse kötü rtas, en az 5 yil cekecez

Hazırlık deneme yanılma maçı yani normalde ilk 11 böyle olmayacak. Bana göre milli takımın ilk 11'i Mert- Zeki- Ozan(Çağlar)- Abdülkerim- Ferdi- İsmail- Hakan- Barış-X(Arda veya formuna kavuşursa Kerem)-Kenan-X(Can Uzun/Enes/Semih) 2 yere adaylar var. Ama diğer 9 kişi aşağı yukarı belli bana göre.

Merih Arabistan ülkü ocakları başkanı mı seçildi o bıyık ne alaka

Bu Merih Demiral denilen adamin milli takimda kesinlikle isi yok
Keza menajer ittirmesi Caglar Söyüncü vs.

Anlık rakip 6 için zorlarken ben:
images.webp

Geri
Üst Alt