Hazırlık Maçı | Club Africain 0-1 Galatasaray | MS | 28 Temmuz | GSTV

spikerimiz tam gstv standartında 11 tane topcuya bakıp isim sayacak mail gelmesini bekliyor

Çok olmadı daha 1 hafta önce Apoya sallıyordun

Şimdi de hoca ve yönetime sarmışsın

Adamların niyetini nerden bileceksin maça çıkmadan evvel ? Sahadan çeksen daha kötü bir ton olay dönecek,45 dk dayanıp maçı bitirmek en mantıklı olan değil mi ?
Ne olayı dönecek ya Tunus'taki muhteşem sempatizanlarımızı mı kaybedicez? Apo'ya niye salladım hatırlamıyorum ama gayet sallayabilirim takımın 6 aydır 8 numarası yokken hala Rize ile ilgili röportaj filan vermesi bile baya irite edici bence. Adamların niyetinin ne olduğunu bilmiyorsan bu maçı ayarlamayacaksın? Çok mu muhtaçsın? Sana ne katacak? Muadilini yaratamıyor musun? Bla bla bla.

Şu maçta orta sahayı Tolga Ciğersiz-Tarık Çamdal'dan kuracaksın aslında. Alsınlar bacakları ellerine, zaten para getirecekleri yok.

içindeki fatih terim kompleksini dışarı dökmek için bahane arama direk söyle gitsin. medeniyetsiz kebapçı selo tokat attım diye ortada gezerse ve daha sonra tokatı yiyenin kendisi olduğu ortaya çıkarsa bu söylemler de doğal olarak ortaya çıkar. fatih hocam o terbiiyesiz ayıya 2 tane daha patlatsaydı keşke çünkü cahil herif o dilden anlar ancak

Fatih hocanın gösterdiği tepki gayet vicdani, olması gereken bana göre. Benim göndermem bu söylemi olaydan bağımsız olarak kullananlara. Fatih hocayı severim. Adanalı olduğu için ya da motivasyon şekli nedeniyle sevmeyenler var mesela çevremde. Katılmam onlara.

Kaleci komadan kalkmis gelmis macta oynamak icin

Ne olurdu ama be
2018-07-28_23.10.46.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aha adamlarin yedek kalecisi Shinobi girdi oyuna.

Kışında gidip İzlanda'da maç yapalım bari.

Fatih hocanın gösterdiği tepki gayet vicdani, olması gereken bana göre. Benim göndermem bu söylemi olaydan bağımsız olarak kullananlara. Fatih hocayı severim. Adanalı olduğu için ya da motivasyon şekli nedeniyle sevmeyenler var mesela çevremde. Katılmam onlara.
e sorun ne ozaman.selo aylarca fatih hocaya tokat attım diye yalan atıp tutanaklarda tokat yediği ortaya çıkınca taraftar herifle dalga geçti. normal bi durum yadırganacak bişey yok bence

Geri
Üst Alt