- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
spikerimiz tam gstv standartında 11 tane topcuya bakıp isim sayacak mail gelmesini bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olayı dönecek ya Tunus'taki muhteşem sempatizanlarımızı mı kaybedicez? Apo'ya niye salladım hatırlamıyorum ama gayet sallayabilirim takımın 6 aydır 8 numarası yokken hala Rize ile ilgili röportaj filan vermesi bile baya irite edici bence. Adamların niyetinin ne olduğunu bilmiyorsan bu maçı ayarlamayacaksın? Çok mu muhtaçsın? Sana ne katacak? Muadilini yaratamıyor musun? Bla bla bla.Çok olmadı daha 1 hafta önce Apoya sallıyordun
Şimdi de hoca ve yönetime sarmışsın
Adamların niyetini nerden bileceksin maça çıkmadan evvel ? Sahadan çeksen daha kötü bir ton olay dönecek,45 dk dayanıp maçı bitirmek en mantıklı olan değil mi ?
içindeki fatih terim kompleksini dışarı dökmek için bahane arama direk söyle gitsin. medeniyetsiz kebapçı selo tokat attım diye ortada gezerse ve daha sonra tokatı yiyenin kendisi olduğu ortaya çıkarsa bu söylemler de doğal olarak ortaya çıkar. fatih hocam o terbiiyesiz ayıya 2 tane daha patlatsaydı keşke çünkü cahil herif o dilden anlar ancak
Niyeti açık ettiler işte. Direkt boksör soktularBu sahaya giren kaleci neyin nesi ? militanlar gibi
e sorun ne ozaman.selo aylarca fatih hocaya tokat attım diye yalan atıp tutanaklarda tokat yediği ortaya çıkınca taraftar herifle dalga geçti. normal bi durum yadırganacak bişey yok benceFatih hocanın gösterdiği tepki gayet vicdani, olması gereken bana göre. Benim göndermem bu söylemi olaydan bağımsız olarak kullananlara. Fatih hocayı severim. Adanalı olduğu için ya da motivasyon şekli nedeniyle sevmeyenler var mesela çevremde. Katılmam onlara.