Hazırlık Maçı | Club Africain 0-1 Galatasaray | MS | 28 Temmuz | GSTV

Donk ve Maicon haric takim ayni bebeler gibi

Hic rakiplere tepki yok, anca hakeme konusuyorlar, bacaga girin, ikili mucadelerde dirsegi cakin, biraz adam gibi oynayin yaw Melo Lugano Pepe bu konuda 1 numara

Keza Belhanda da tepki verdi dirsek felan ama FT hocamdan çekiniyo gibi geldi birazda

120bin euro verecekler diye istediklerini yapabilirler heralde bu adamlar?

keşke futbol oynamaya istekli, açık-hücum oynayan, göze hoş gelecek şekilde oynamaya çalışan takimla oynasaydik şu maçlari. bu zamanda oralara hazırlığa gitmek eziyetten baska birsey degil

Yav Aydın sen neden bu aralar boş yapmak için boş yapmaya başladın tekrar acaba? İlla ki var ama adamların niyetinin seni sakatlamak olduğu maçtaki ile top oynamak için sahaya çıkan takımın sana karşı oluşturduğu risk elbette aynı değil? Bunu eleştirmeyip de ne yapacağız acaba sen ne öneriyorsun, normal mi sanki şu maç?

Sahadan çekilmek normal bir durum mu ?

Yav herşeyi biliyon madem geç başkanlık koltuğuna seni destekleyelim

"Olma arab ile arkadas feristah olsa bile, *** avradini enistah olsa bile", bu sözü söyleyen demek ki biseyler biliyormus ki söylemis bunu.

IMPARATOR FATIH TERIM en ilkel ve ayipli cumlelerle askerlerine öldürün emrini vermistir maalsef.

İki eylemi mukayese mi ettim peki ben? ''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' söylemini (bak bir daha yazıyorum SÖYLEMİNİ) büyüklük, erkeklik olarak görenler vardı sosyal medyada. Bu söylemle övünenlere göndermeydi. Önce yumruk attım sonra tokat attımın evrimleşmiş halleri sahadalar şu an :d Bazı şeyleri otomatik yapıyor millet. Erkeklik denilen davranışın en saf hali sahadaki tunuslular işte. içimizde olan doğal irrasyonalite.
Ne dediğinin ya farkında değilsin ya da ben büyük bir yanılgı içindeyim. Mukayese etmedim diyorsun üstüne bu lafı edenlerin evrimleşmiş halleri sahadalar diyorsun bu durumun mukayese içermesi için daha ne gerekiyor senin için?

boyle rakibin agzina edem.

takim kari gibi, kimseye tepki koyamiyor, kirsaniza ayaklarini a

maçı bırakıp kaçsınlar parayı da vermeyelim diyorlar herhald. Ben razıyım sokayım 120 bin eurosuna. Albayrak cebinden versin.

Benim tanidigim Terim takimi hayatda cekmez hatta ikinci yarida kirin bacaklarini emri verir

Ne oynanan oyunu ne de oyunculari degerlendirebiliyorsun yazik 150 bin euro icin eziyet cekiyorlar, biz bu kadar mi dustuk yani

Ayrica milli macta cenk'in babasina laf atan bu tunuslular degilmiydi ?

Sahadan çekilmek normal bir durum mu ?

Yav herşeyi biliyon madem geç başkanlık koltuğuna seni destekleyelim
Yav komik adamsın vesselam. Nerede her şeyi bildiğimi iddia ettiğim bir ibare var? Gereksiz yerlere çekiyorsun diyalogu neyse oyna devam.

Tarık-Tolga-Selçuk-Ahmet Çalığı sahaya atmalıydık aslında

takımı sahadan cekecek adam yok yazık

onyekuru girerse kariyerini bitirirler adamın

Geri
Üst Alt