Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Tam Tarıklık maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk ve Maicon haric takim ayni bebeler gibi
Hic rakiplere tepki yok, anca hakeme konusuyorlar, bacaga girin, ikili mucadelerde dirsegi cakin, biraz adam gibi oynayin yaw Melo Lugano Pepe bu konuda 1 numara
Yav Aydın sen neden bu aralar boş yapmak için boş yapmaya başladın tekrar acaba? İlla ki var ama adamların niyetinin seni sakatlamak olduğu maçtaki ile top oynamak için sahaya çıkan takımın sana karşı oluşturduğu risk elbette aynı değil? Bunu eleştirmeyip de ne yapacağız acaba sen ne öneriyorsun, normal mi sanki şu maç?
Bence ikinci yariya cikmayalim en mantiklisi buyazık gençlere ben olsam sokmam maç değilki bu eren yatışta yok kafilede İstanbul'da keyifte eren tolga tarık paşalar
selçuk - mugdat efeleri girsin birde japon makinesi maicon ve donka yardımcı olarak
Ne dediğinin ya farkında değilsin ya da ben büyük bir yanılgı içindeyim. Mukayese etmedim diyorsun üstüne bu lafı edenlerin evrimleşmiş halleri sahadalar diyorsun bu durumun mukayese içermesi için daha ne gerekiyor senin için?İki eylemi mukayese mi ettim peki ben? ''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' söylemini (bak bir daha yazıyorum SÖYLEMİNİ) büyüklük, erkeklik olarak görenler vardı sosyal medyada. Bu söylemle övünenlere göndermeydi. Önce yumruk attım sonra tokat attımın evrimleşmiş halleri sahadalar şu an :d Bazı şeyleri otomatik yapıyor millet. Erkeklik denilen davranışın en saf hali sahadaki tunuslular işte. içimizde olan doğal irrasyonalite.
Yav komik adamsın vesselam. Nerede her şeyi bildiğimi iddia ettiğim bir ibare var? Gereksiz yerlere çekiyorsun diyalogu neyse oyna devam.Sahadan çekilmek normal bir durum mu ?
Yav herşeyi biliyon madem geç başkanlık koltuğuna seni destekleyelim