Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu olay kendi özelinde elbette eleştirilebilir de nasıl bir spor müsabakasında gerçekleştirilen bilinçli suç teşkil eden hareketler ile ikili tartışma ve küfürler sonucu oluşan bir durumun sonunda gelişen eylemleri mukayese etmek için ne yiyip içmek gerekiyor acaba çok merak ettim?''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' gibi ilkelce bir söylemi gurur verici olarak kullanan taraftarlar erkeklik (!) görsün !
Çok kötüydük,takıma orta saha lazım resmen bagırıyor ayriyetten kanatlardanda hic verim alamıyoruz feguliyle rodrigez cok etkisizdi
Çok kötüydük,takıma orta saha lazım resmen bagırıyor ayriyetten kanatlardanda hic verim alamıyoruz feguliyle rodrigez cok etkisizdi
Cüppeli Ahmet Hoca’ nın takımı okuması lazım.Bu Arap yamyamları ile ancak o başa çıkabilir.
''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' gibi ilkelce bir söylemi gurur verici olarak kullanan taraftarlar erkeklik (!) görsün !
Yav Aydın sen neden bu aralar boş yapmak için boş yapmaya başladın tekrar acaba? İlla ki var ama adamların niyetinin seni sakatlamak olduğu maçtaki ile top oynamak için sahaya çıkan takımın sana karşı oluşturduğu risk elbette aynı değil? Bunu eleştirmeyip de ne yapacağız acaba sen ne öneriyorsun, normal mi sanki şu maç?Sanki başka maç oynansa sakatlık riski yok
Futbol bu ters basar,kafa topuna çıkar omzu çıkar vs olabilir
yazık gençlere ben olsam sokmam maç değilki bu eren yatışta yok kafilede İstanbul'da keyifte eren tolga tarık paşalarİkinci yari as oyuncularimiz ciksin eren falan girsin onyekuruyuda oyuna sokmak gibi bir hata yapmaz insallah hoca
Yav bu olay kendi özelinde elbette eleştirilebilir de nasıl bir spor müsabakasında gerçekleştirilen bilinçli suç teşkil eden hareketler ile ikili tartışma ve küfürler sonucu oluşan bir durumun sonunda gelişen eylemleri mukayese etmek için ne yiyip içmek gerekiyor acaba çok merak ettim?