Hazırlık Maçı | Club Africain 0-1 Galatasaray | MS | 28 Temmuz | GSTV

''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' gibi ilkelce bir söylemi gurur verici olarak kullanan taraftarlar erkeklik (!) görsün !
Yav bu olay kendi özelinde elbette eleştirilebilir de nasıl bir spor müsabakasında gerçekleştirilen bilinçli suç teşkil eden hareketler ile ikili tartışma ve küfürler sonucu oluşan bir durumun sonunda gelişen eylemleri mukayese etmek için ne yiyip içmek gerekiyor acaba çok merak ettim?

Aslanım Maicon bu maçtaki duruşunu hiç bir zaman unutmayacağım Donk sen de öyle

Sanki başka maç oynansa sakatlık riski yok

Futbol bu ters basar,kafa topuna çıkar omzu çıkar vs olabilir

Emre asik ve bulent korkmazi salmak lazim sahaya

GSTV WSAPP HATTINA YUKLENELIM

"HOCA TAKIMI SAHADAN CEK"

Bu maç için kimseye suç bulamazsın. Denk geldi işte. Sakin olup, en az hasarla atlatmaya bakılmalı. Tempo yapınca adamlar biçer/dövere bağlıyor.

''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' gibi ilkelce bir söylemi gurur verici olarak kullanan taraftarlar erkeklik (!) görsün !
85d07528f64.png

Donk ve Maicon haric takim ayni bebeler gibi

Hic rakiplere tepki yok, anca hakeme konusuyorlar, bacaga girin, ikili mucadelerde dirsegi cakin, biraz adam gibi oynayin yaw Melo Lugano Pepe bu konuda 1 numara

Medeniyetten nasibini almamış yaratıklar. Hata yönetimimiz ve maçı kabul eden Fatih hocada. Dünyada takım yokmuş gibi Tunus'a maça gidiyoruz. Alacağınız 160 bin euro paraya sokayım. Arenada hazırlık maçı alıp kombineleri iptal edip biletleri 15 TL yapsan zaten Store + diğer gelirlerden daha fazlasını kazanırsın. Yönetim mantığınıza tüküreyim.

Sanki başka maç oynansa sakatlık riski yok

Futbol bu ters basar,kafa topuna çıkar omzu çıkar vs olabilir
Yav Aydın sen neden bu aralar boş yapmak için boş yapmaya başladın tekrar acaba? İlla ki var ama adamların niyetinin seni sakatlamak olduğu maçtaki ile top oynamak için sahaya çıkan takımın sana karşı oluşturduğu risk elbette aynı değil? Bunu eleştirmeyip de ne yapacağız acaba sen ne öneriyorsun, normal mi sanki şu maç?

İkinci yari as oyuncularimiz ciksin eren falan girsin onyekuruyuda oyuna sokmak gibi bir hata yapmaz insallah hoca
yazık gençlere ben olsam sokmam maç değilki bu eren yatışta yok kafilede İstanbul'da keyifte eren tolga tarık paşalar

selçuk - mugdat efeleri girsin birde japon makinesi maicon ve donka yardımcı olarak

Yav bu olay kendi özelinde elbette eleştirilebilir de nasıl bir spor müsabakasında gerçekleştirilen bilinçli suç teşkil eden hareketler ile ikili tartışma ve küfürler sonucu oluşan bir durumun sonunda gelişen eylemleri mukayese etmek için ne yiyip içmek gerekiyor acaba çok merak ettim?

İki eylemi mukayese mi ettim peki ben? ''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' söylemini (bak bir daha yazıyorum SÖYLEMİNİ) büyüklük, erkeklik olarak görenler vardı sosyal medyada. Bu söylemle övünenlere göndermeydi. Önce yumruk attım sonra tokat attımın evrimleşmiş halleri sahadalar şu an :d Bazı şeyleri otomatik yapıyor millet. Erkeklik denilen davranışın en saf hali sahadaki tunuslular işte. içimizde olan doğal irrasyonalite.

Geri
Üst Alt