Hazırlık Maçı | Danimarka 1-2 Türkiye | M.S | 3 Eylül | Show TV

Stadda olacam, Tarik Camdal nasil bir futbolcu görecegiz

Antu maçı böyle bekliyor beyler.

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 02.09.2014 21:47

bos.gif

kadrodaki galatasaraylı futbolcuların ve kalecinin sakatlanmasını dilediğim bir maç olacak‚

tek anlamı bu benim için.

Güvenmeyenler desteklemeyenler iddaada Danimarka'ya oynayabilirler de Türkiye lan bu inş yenilir elenir uf olur nedir arkadaş bıkmadınız mı Dünya Avrupa şampiyonalarında hep yancı olmaktan ? Cık cık cık .. Neyse Türkiye'nin oranı daha yüksek helva yapılır hani vay vay.

Milli takımdan soğumak için ya da kin,nefret için bahane mi arıyorsunuz? AY YILDIZ var lan orda. Kim giyerse giysin o formayı destek olmayabilirsin de rakibe başarılar dilemek nedir, kin nefret? Kişiler gelip geçicidir, elbet pisliklerden kurtulacağız (demirören, emre b., volkanvsvs.) ama sebepler öne sürüp milli takım karşıtlığı yapanda art niyet ararım.

Eski Milli Ruh falan kalmadı artık çoğumuzda.Milli Ruhumuzun şerbetinin içilmesine vesile olan adamlar şimdi bizden milli takımı desteklememizi bekliyor.Ne kadar masumca :) Kusura bakmasın kimse Galatasaray da Avrupa arenasında milli değerlerimizi temsil ediyor ama her defasında yolu kesilip,önüne taş konmaya çalışıyor..Kim tarafından? Tabi ki milli ruh simsarları tarafından.İsim vermeye gerek yok anlamayan kalmadı.Onun için akşamki maçın kazananının benim için hiç hiç önemi yok.Önce Galatasaray'ın Türk takımı olduğunu öğrenip düşmanca davranmasınlar sonra da birlik,beraberlik,milli, ruh narası atsınlar..

Volkan'ın olmadıgı bir milli takımı sonuna kadar desteklerim. Yeter ki bir daha kadroda bulunmasın.

Türkiye´dir Galatasaray denilen lafi unutanlar tabiki Milli takima kin beslerler.

Zamaninda Fenerbahce yabanci sinirini kaldirmak isterken, TFF buna izin verdimi aceba ? Onlar da mi desteklemiceklerdi Mill takimi ? Bizim yabanci sinirini kaldirma mücadelemiz daha iki üc yillik bir yavas olun. En büyük bütce Fenerbahce´de varken adamlar da nerdeyse 10 sene boyunca kaldirmak icin mücadele verdiler. Bizde yönetim olarak karsi koyduk haliyle. cünkü bizde para yoktu, TT Arena yoktu, maddi kriz vardi...

Biraz kendinize gelin, Milli mac olunca kulüb formani cikarip, Milli formayi giyersin. Zaten hersey basari oldu artik günümüzde, 2008´den beri Milli takim öyle bir düsüs yasadi ki, cazibesini kaybetti. Bu Milli Takim yarin yine bir büyük turnuvaya katilsin, ozaman yine hersey degisir.

Eskiden bazi BJK´liler vardi, oyunculari cagrilmiyor diye Milli takima kin beslerdiler, nefret ediyordum onlardan ... (TM zamanlari) Simdi de sizler ciktiniz.

Milli takımı temiz insanlar yönetmiyor Milli takımın kaptanlarının Emre Belezoğlu Volkan Demirel gibi fb formasını herşeyin üstünde tutulduğu bir ortamdan bahsediyoruz.Fb lilerin fb lilerden başka dostu yok diyen bu soytarılar değil mi?Galatasaray ı yarı yolda bırakıp küfür edip ceza aldığı yere sığınan Fatih Terim var ve onu ayartan federasyon.Şikeyi ört bas edeceksin ondan sonra tam destek isteyeceksin.Ben Milli takımı sahaya çıktıgı zaman her zaman destekliyorum ancak bu Milli takıma eskisi gibi baktıgım anlamına gelmez.Eski heyecanımı yitirdim bunun nedenide futbolu yönetmeyip istedikleri gibi yönlendirenlerde.

Valla milli takimdan soguyanlari da anlayabiliyorum. Benim de icimde bir heyecan kalmadi cünkü.

Ha, yenilsin de demem, ama cok da umrumda degil acikcasi.

Türk futbolunu ve insanlari bu duruma getirenler sorgulasin kendilerini. Biz degil.

En ufak başarı da tüpçü gibi bir domuz pisliğinin bundan nemalacağını bilmek beni milli takımdan soğutuyor. Ayrıca emreb, volkan gibi karaktersiz kendi takımlarını dışında herkesin nefret ettiği pisliklerin milli takımda olması milli takım taraftarlığı olgusunun oluşmasında büyük engel. Özellikle şu 2 şart sağlanmadıkça herkesin arzu ederek destekleyecekleri milli takım olmayacak.

Tapa

Euro 2016'ya gidersek tüpçüden "yabancı sınırı işe yaradı" tarzında bir açıklama bekliyorum.

Geri
Üst Alt