Hazırlık Maçı | Danimarka 1-2 Türkiye | M.S | 3 Eylül | Show TV

Olay sadece galatasaraya düşmanlıkları değil şuan milli formayı terletmesi gereken profesyonellerde sorun o eski amatör futbolcular milli duygularla oynayan adamlar yok kimisi her milli takım maçı öncesi sakatlanır ligde oynar kimisi tamamen galatasaray düşmanlığıyla prim yaparak bazı destekcileri sayesinde formayı giyer kimisi milli formayla orta parmağını göstermesine ragmen kaptan olur daha say say bitmez bu ortamda kalkıp milli takımın maçını o eski heycanla izleyip desteklememizi kimse beklemesin

Eskiden sadece futbolda değil basketbolda da milli maç olunca değişik bir havası olurdu, bir heyecan, bir beklenti vardı. Şu an basketbol takımı Dünya Kupası'nda boy gösteriyor ama umursayan bile yok neredeyse. Mesela 7.olduğumuz seneyi hatırlıyorum da, gençlerden oluşan Milli Takım ile hop oturup hop kalkıyorduk. Bide şimdiye bak.

Her neyse maçın bugün olduğunu bile burada maç konusunu görünce öğrenmiş oldum. Semih'in sakatlığı iyice sinirimi bozdu zaten. Bu Milli takım davası bize zarardan başka bir şey getirmiyor artık.

Sadece kötü adamlar yönetiyor diye ben milli takim sevdamdan vazgecemem.

Basarilar Türkiyem!

Bugun mu mac?

Guzel koylu var guzel bir dizidir onu izlerim daha iyi..

Len kizlar buraya gelin gari :D

Terim'i sevmeyen arkadaşlarım, Terim'in milli takımda başarılı olmasını isteyebilirler. Bu sayede Galatasaray'ın başına musallat olmaz işte...

Nuri ve calhanoglu sakat...

Vasat adamları oynatırız..

* LG G2 Tapatalk *

TR milli takım ideal 11 nasıl olur ?

_________Tolga/Onur

Tarık/GG Semih Ömer Caner

____Nuri _XXX Hakan

Olcan ___XXX____ Arda

bizim topcularımızı oynatmasınlar

selcuk ile burak haric

ünal aysal geldi

mali krizi yendi

bu güzel kulübü

bizlere verdi

Hayir, mali kriz halen var. Maalesef maddi anlamda iyi yönetilmiyoruz, yoksa stad ve fusion´dan sonra iyi bir yönetim ile FFP sorunu yasamamizin ihtimali yoktu. Rakiplerimizdeki mali kriz sadece cok daha kötü, hele Fenerbahce borca batmis durumda, birde avrupa ihtimalleri dahi yok.

Geri
Üst Alt