Hazırlık Maçı | Danimarka 1-2 Türkiye | M.S | 3 Eylül | Show TV

Kuzeyden kuzeyden geliyorlarrrrrrrrrrrrr :oops:

Önce Finlandiya şimdi Danimarka...

olcay nedir ya bu adamda ne varda ben göremiyorum

benim elimde olsa yedek takıma almam

Ahmet İlhan, Olcay, Topal ve Selçuk ilk 11'de. Nekadar iyi bir kadromuz olduğu ortada... Orta sahada bir tek Oğuzhan kapasiteli bir oyuncu.

Ahmet, Olcay oynuyor ama bizim Cimbom'lu Olcan yedek oturuyor.. Mustafa Pektemek bukadar formdayken yedek oturuyor. Mustafa-Olcan ikisi kanatta oynasa bin kat daha faydalı olurdu.

Semih Kaya, Hakan, Arda, Nuri acilen toparlanmalı ve dönmeli.

FT. Selcugu niye oynatir? Bak benim altimda ne kadar verimli oynuyor diye

Kanatlar berbat

tapatalk

Olcan ve Arda neden yok kanatlarda? İzlanda maçını düşünerek yapmıştır umarım.

Ahmet İlhan, Olcay, Topal ve Selçuk ilk 11'de. Nekadar iyi bir kadromuz olduğu ortada... Orta sahada bir tek Oğuzhan kapasiteli bir oyuncu.

Ahmet, Olcay oynuyor ama bizim Cimbom'lu Olcan yedek oturuyor.. Mustafa Pektemek bukadar formdayken yedek oturuyor. Mustafa-Olcan ikisi kanatta oynasa bin kat daha faydalı olurdu.

Semih Kaya, Hakan, Arda, Nuri acilen toparlanmalı ve dönmeli.

Daha iyi işte, daha az Galatasarayli oyuncular oynarsa daha az sakatlama riski olan oyuncularimiz olur bugün.

Dini imanı para olmuş şerefsizlerin. Dünya'da başka bir örneği yoktur bu şerefsizliğin. Reklamlarınız batsın.

Oluşu sebebiyle koca haftasonunu 0 maçla ve Galatasaray'sız geçirmemize sebep olacak bir maç kimin umrunda?

Bu libero kaleci modası da yine hortladı kendilerini Almanya Bayern Barça fln sanıyorlar herhalde.

Bir tane orta sahadan yerler akılları başlarına gelir.

tapatalk

Hakan Çalhanoğlu

Tarık Çamdal

Oğuzhan Özyakup

Semih Kaya

Mustafa Pektemek (genç olmasa da diğerleri gibi)

her meç oynamalı bence.

Geri
Üst Alt