Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
kahraman ılan edelım demıyorum zaten.senın ozelınde konusmuyorum ama ıkı gun once volkan demırel zannedıp arkasından atıp sonra bısey dıyemeyen adamlar emrenın ne ısı var kadroda dıyordu..sımdı emreye mı dua etmelı?hanı emreyı kadroya almamalıydı ne degıstı?
ikinci yarı bızımde onemlı oyuncularımız gırdı ahmet ılhan olcay normal de oynamıcak mesela en basıtınden..10 kere mac yapmısız 1 kere kazanmısız danımarkaya gorende her gun danımarkayı yenıoruz zannedecek.
emrenin kişiliğini birçoğumuz eleştiriyoruz ama futbolun gerçeklerini de söylemek zorundayız
emre oyuna dahil olmasa o orta sahanın toparlanması mümkün değildi
kadroya alıp almaması da umrumda değil açıkçası, beni ilgilendiren galatasaray ne durumda, ben ona bakarım
ama bu orta saha ile ft emreşe muhtaç, ayrıca aile bağları var aralarında o yüzden kadroya almaması imkansız zaten
danimarkayı 10 maçtır yenemiyorsak suçu tffnin fiyasko kararlarında aramak lazım
kaç senedir milli takımın durumu ortada
hiddink ve avcı fiyaskolarını unutmamak gerek
danimarka bizden kadro olarak geride, avrupada futbol olarak geride
adamların yedekten alabileceği en kalite isim cornelius, biz oyuna cl finali görmüş ardayı sokuyoruz, adamlarla top niyetine oynar, oynadı da zaten
ftnin elindeki malzeme ile danimarka karşısında galip gelememesi büyük hüsran olurdu
bireysel gayretlerle gelen bir galibiyetten sonra bravo ft dememi beklemesin kimse
ayrıca ilk yarıda oynanan futbol tek kelimeyle rezaletti