Hazırlık Maçı | Danimarka 1-2 Türkiye | M.S | 3 Eylül | Show TV

kahraman ılan edelım demıyorum zaten.senın ozelınde konusmuyorum ama ıkı gun once volkan demırel zannedıp arkasından atıp sonra bısey dıyemeyen adamlar emrenın ne ısı var kadroda dıyordu..sımdı emreye mı dua etmelı?hanı emreyı kadroya almamalıydı ne degıstı?

ikinci yarı bızımde onemlı oyuncularımız gırdı ahmet ılhan olcay normal de oynamıcak mesela en basıtınden..10 kere mac yapmısız 1 kere kazanmısız danımarkaya gorende her gun danımarkayı yenıoruz zannedecek.

emrenin kişiliğini birçoğumuz eleştiriyoruz ama futbolun gerçeklerini de söylemek zorundayız

emre oyuna dahil olmasa o orta sahanın toparlanması mümkün değildi

kadroya alıp almaması da umrumda değil açıkçası, beni ilgilendiren galatasaray ne durumda, ben ona bakarım

ama bu orta saha ile ft emreşe muhtaç, ayrıca aile bağları var aralarında o yüzden kadroya almaması imkansız zaten

danimarkayı 10 maçtır yenemiyorsak suçu tffnin fiyasko kararlarında aramak lazım

kaç senedir milli takımın durumu ortada

hiddink ve avcı fiyaskolarını unutmamak gerek

danimarka bizden kadro olarak geride, avrupada futbol olarak geride

adamların yedekten alabileceği en kalite isim cornelius, biz oyuna cl finali görmüş ardayı sokuyoruz, adamlarla top niyetine oynar, oynadı da zaten

ftnin elindeki malzeme ile danimarka karşısında galip gelememesi büyük hüsran olurdu

bireysel gayretlerle gelen bir galibiyetten sonra bravo ft dememi beklemesin kimse

ayrıca ilk yarıda oynanan futbol tek kelimeyle rezaletti

evet 11 mactan 9 unu kazandik

Amerika vs Turkiye 2-1

Honduras vs Turkiye 0-2

Irlanda vs Turkiye 1-2

Türkiye vs Isvec 2-1

Türkiye vs Belarus 2-1

Türkiye vs Kuzey Irlanda 1-0

Türkiye vs Hollanda 0-2

Hollanda haric hepsi özel mac, rakibler de Ingiltere filan gibi takimlar da degil... önemli olan maci kaybetmissin oda Hollanda... neymis bu Terim be... Simdi yeni Kural sayesinde Avrupa ya gidebilcez, yoksa yine fos

Avcı veya Hiddink donemlerinde sürekli İngiltere İspanya gibi takımlarla mı oynuyoduk biz Dünya Kupası'na Terim'le Hollanda'yı yenemediğimiz için degil avciyla Romanya Macaristan'ı yenemediğimiz için gidemedik

evet 11 mactan 9 unu kazandik

Amerika vs Turkiye 2-1

Honduras vs Turkiye 0-2

Irlanda vs Turkiye 1-2

Türkiye vs Isvec 2-1

Türkiye vs Belarus 2-1

Türkiye vs Kuzey Irlanda 1-0

Türkiye vs Hollanda 0-2

Hollanda haric hepsi özel mac, rakibler de Ingiltere filan gibi takimlar da degil... önemli olan maci kaybetmissin oda Hollanda... neymis bu Terim be... Simdi yeni Kural sayesinde Avrupa ya gidebilcez, yoksa yine fos

Türkiye´yi sen hangi seviyede görüyorsun da Hollanda gibi takimlar ile kiyasliyorsun ? Hollanda gibi takimlar bile kendilerinden kat kat gücsüz takimlari yenip, katilirlar turnavalara. Fatih Terim Milli takimin basina geldiginde yesil burunun bile gerisindeydik. Kücümsedigin bütün takimlar Türkiye´nin alt seviyesinde degildir...

Türk Milli takimi kac kere büyük turnuvaya katildi ona bir göz at bakayim. Aslinda gercegi sende biliyorsun, takim iyi gidiyor ve EM yolu acik. Bahaneni üretmissin bile. U21 takimi ile ciksin Fatih Terim maclara, anca öyle katilirsa belki bir degeri olur...

- Ama sonra bile "Egosunu tatmin etti" dersin degilmi. :)

O resmindeki kivircik sacli adam, heralde Süperlig´de Manchester United, Barcelona gibi takimlara yenilip ligi ücüncü bitirdi... ve ertesi sezona 4 maglubiyet ile basladi 8 macta :)

Sonunda düzgün bir rakiple oynadik onda da kotu oynadik. Bu maci dikkate almali Terim.

Beyler bir sonraki mac izlanda ile mi yapacagiz euro 2016 macimi olacak Sali gunu.

Şuana kadar 3 ciddi mac oynadik ABD Hollanda Danimarka İsveç. İsveç dişinda hepsinde kotuyduk ama ikisini kazandik en azindan. Bu futbol gruplarda sıkıntı olur. Karsinda basit anadolu takimi yok ki FB gibi oynamaya calisiyorsun.

Bu Oyuncular ile olmicagi asikar...

orta ve uzun vadede bu kadro yu denemek lazim:

Onur

GG Semih Ömer Caner

HakanC Nuri XXX*

Olcan Burak Arda

*Salih Ucan/ Oguzhan/Alper / Emre Can (insallah TR Milli takimi secer)

Ne olursa olsun Nuri ve Hakan kadroda olmali..

ne yaziki Nuri 2 ay yok

sırf tarık için kazık yedik ama hakkını verebilecekmi diye izleyeyim dedim imparator bize transfer olduğu için sanırım oynatmadı sürekli oynattığı çocuğu

sırf tarık için kazık yedik ama hakkını verebilecekmi diye izleyeyim dedim imPARAtor bize transfer olduğu için sanırım oynatmadı sürekli oynattığı çocuğu

Ona bakarsan bitik Selcuk'u oynattı, yani Selcuk'un su anki formuyla kesecek rahat 4-5 tane merkez oyuncusu bulunur ve onlardan birini oynatabilirdi.

Bu bir hazırlık macı olsada 5 gün sonra oynayacagımız resmi macın provası, yani ideal 11 ile cıkmak şarttı.

G.G tempo olarak 1-2 sene daha dayanır dayanmaz. Tarık gelismeye devam eder, özellikle fizik olarak güclenirse milli takımın 9-10 sene degismez sağ beki olur.

sakat dıolar hakana oynarmı bılmıyorum artık.

O zaman Mevlüt oynasın biraz ofans çıkalım çünkü bu takım ritmini bulursa 2008 yılından daha başarılı olur çünkü beleşoğlu , topal , selçuk , ömer toprak gibi oyunu yavaşlatacak adamlarımız var skoru bul tempoyu ayarla.

İlk yarı rezildi, ikinci yarı da baya toparlandılar. Buna rağmen çok pozisyon veriyoruz. Onur maçın kaderine direkt etki etti. Bu arada Ahmet İlhan hangi akla hizmet alınıyor bu milli takıma pes doğrusu. Gökhan Töre yok İlhan var, saçmalığa bak.

Geri
Üst Alt