Hazırlık Maçı | Eyüpspor 2-4 Galatasaray | MS | 2 Eylül | GSTV

Elin 17 18 yaşında oyuncusu 180m e transfer oluyor bizimkiler bi koşu,sprint yapmaktan acizler ya. Bu nasıl bir özgüven eksikliği

abv juventus!!!!

Yasin çok çok çok kötü takım oyun futbolcusu. Adamın her şut ve Pass göstere göstere.

Bu Yasin 2 sene önce as oyuncumuzdu Hamza ve Denizli sayesinde.

solbek oynayan çocuk iyi gibi yalnız. ezilmiyor ikili mücadelelerde.

Beyinsiz yasin. Spiker de ayağı kaydı falan diye koruyor.

GSCimbom Mobile App

Gençlerden recep yedek olarak düşünülmesi lazım. Göze çarpıyor diğerlerine nazaran.

Barış memiş var adamlarda eskiden STSLde oynamiyor muydu bu

abv juventus!!!!

Kardeş geçen gün asamoah konusunda konuştuk o da gelip gelmemesiyle ilgiliydi sen ne alakaysa rodriguezi feghouli yi de konuya katmışsın ki bunlar hakkında konuştuğumuzu hatırlamıyorum özelden mesaj attın cevaplamadım gönderilerimi habire alıntılıyorsun sana yine cevap vermiyordum ancak konuşmadığımız konuları konuşmuş gibi yansıtınca cevap verdim kardeş uzatma artık benim yazdıklarımı da bundan sonra alıntılama sana laf anlatamıyorum yanlış anlayıp duruyorsun kapat tüm konuları benle konuşmamış say beni yok say artık. Tartışılacak insan vardır bir de tartışılmayacak senle tartışma konusunda anlaşamıyoruz kapat artık.

Aslolan Galatasaray'dır
Kardeşim bu kadar gerilemeye gerek yok. Unutmuşsun belli ki Rodriguez konusunda konuştuğumuzu olabilir. Bu kadar gerilecek bişeyde yazmadım, sadece futbol üzerinden o gün konuştuğumuz konuya bir örnek verdim, buda sen o gün konuyu tamamen yanlış anlayıp yersiz bir tavır sergilediğin için, yoksa sana yazmaya bayıldığımdan değil. Özel mesaj atmamın sebebi o günkü konu başlığını daha fazla rahatsız etmemek içindi. Forumda yazdığın mesajlara alıntı yapmamın sebebide forumun doğası olan fikir belirtme. Herkes forumda fikrini yazar, hakaret etmedikçe herkes cevap yazabilir. Senden herhangi bir cevap beklentim yok, derdim kavga etmekte değil. Öyle bir niyetim olsaydı böyle sakin yazmazdım. Herşeyi doğru anladığımı iddia edemem, insanlık hali ama temiz futbol üzerinden verilen örneğe böyle cevaplar verip, forumda fikir beyan edip alıntılanmasından rahatsız olmak ama buna rağmen tartışma kültürüne dikkat çekmek, bilmiyorum ilginç olmuş.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Ozan Kabak nerelerde arkadaşlar? Yoksa gerçekten Osmanlıyamı gitti Ndiaye geldi diye?

Üzülerek söylüyorum ki sahada ki gençlerin en iyi yaptığı şey faul

Geri
Üst Alt