Hazırlık Maçı | Eyüpspor 2-4 Galatasaray | MS | 2 Eylül | GSTV

Kardeşim bu kadar gerilemeye gerek yok. Unutmuşsun belli ki Rodriguez konusunda konuştuğumuzu olabilir. Bu kadar gerilecek bişeyde yazmadım, sadece futbol üzerinden o gün konuştuğumuz konuya bir örnek verdim, buda sen o gün konuyu tamamen yanlış anlayıp yersiz bir tavır sergilediğin için, yoksa sana yazmaya bayıldığımdan değil. Özel mesaj atmamın sebebi o günkü konu başlığını daha fazla rahatsız etmemek içindi. Forumda yazdığın mesajlara alıntı yapmamın sebebide forumun doğası olan fikir belirtme. Herkes forumda fikrini yazar, hakaret etmedikçe herkes cevap yazabilir. Senden herhangi bir cevap beklentim yok, derdim kavga etmekte değil. Öyle bir niyetim olsaydı böyle sakin yazmazdım.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeş sana yazma bana alıntılama diyorum habire bir cevap verme derdindesin kapat artık konuyu kapat senle rodriguez hakkında bir şey konuşmadık varsay ki konuştuk kaç gün geçti nerden hatırlayayım yahu buraya futbol keyfi için giriyorum bir de senin gibilerle uğraşıyorum git kitap falan oku kendine meşgale bul yazma banaaaaa

Aslolan Galatasaray'dır

bu adam bide kaptan, eyupspora karsi bile ortaga cikiyor beyinsiz oldugu

yasin kesinlikle bu sezon süre almamalı allahtan 1. yedek garry olacak

Emrah ve Yasin sadece kendi aralarında paslaşıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yasin sürekli kendine oynuyor. Hiç beğenmediğim bir oyuncu şahsen.

Su yasine hazirlik maclarinda bile sinir oluyorum. emrah ile felan karsilastirmayin.
surda ahmet sivriye topu versen nolacak gence gelcek top kendisi sov pesinde ise yaramaz depar atacak

Ulen bu yasin hangi yüzle zam ister. Bu formayı giymesi bile hakarettir bence ama başka çöpler de giydiği için bu konuda fasla yüklenmiyor insan işte

yasin çok bencil.
bu adam kadro dışı kalmalı . bu oyunla hem takımdaki arkadaşlığı zedeler hem kaptırdığı top tehlike olur. adamlar emekle oraya top getirip sana veriyor böyle harcamaya hakkın yok.

Emrah yasin den daha iyi alternatif kesinlikle. 5 yaş küçük en azından.

Tarık denen anguta bakın yav adam ceza sahasına girdi hala müdahale etmiyor. Bu adamların futbolcu olması ihanet resmen

Geri
Üst Alt