Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Maç Yarıda Kaldı!

Cevap: Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Euro Futbol | İkinci Y

208i1r8.jpg
No brain.

M. Ali Aydınlar olmasın lan bu? Saçı boyatıp bıyığı kesmiş olabilir. Benzettim valla.

Cevap: Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Euro Futbol | İlk Yarı

Antep 4 ledi

Cevap: Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Maç Yarıda Kaldı!

Böyle rezillik görmedim.. Bugün Fenerbahçe'yi düşürecek b..üğü bulamayan federasyon, benzeri bir olay x y takımlarının başına gelirse nasıl otorite kuracak, nasıl yetkisini kullanacak. Federasyon kararı bir an evvel vermeli, durum vahim.(Şaka değil.) Fenerbahçe'yi lig başladıktan sonra, atıyorum 15. haftada suçlu bulunursa düşüreceklermişmişşş.. Böyle bir plan içersindeler! Soruyorum size 15. ya da 16. hafta karar verildi fener düşürüldü diyelim ve fener 1. sırada yada liderle arasında 1-2 puan fark var.. Bugün böyle yapan çirkef taraftar o şartlarda neler yapar? Can güvenliği hani? Federasyon böyle birşeyin olması halinde nasıl hesap verecek! Yazık ferasyon fenerbahçenin oyuncuğı oldu.

O değil de gerçekten aklı selim olan, şu olayları üzüntü ile izleyen tanıdığım, tanımadığım tüm Fenerbahçeliler için üzülüyorum.

Fenerbahçe Spor Kulubünün bittiğinin, bir şerefsiz tarafından bitirildiğinin resmidir bu.

O değil de gerçekten aklı selim olan, şu olayları üzüntü ile izleyen tanıdığım, tanımadığım tüm Fenerbahçeliler için üzülüyorum.

Fenerbahçe Spor Kulubünün bittiğinin, bir şerefsiz tarafından bitirildiğinin resmidir bu.

Çok haklısın.

Mactan sonra saha kapatma cezasi verilip verilmeyecegi ile ilgili konusan Mehmet Ali Aydinlar: "Ben bu sahaya girmede rahatsiz edici bir sey gormedim" dedi.

Evlerden ırak. Cinli bunlar cinli

Yalniz gazeteciler haketti, kaç yilidr feneri pohpohluyorlardi, birden sirtalarini donunce, fenerliler sudan cikmis baliga dondu..

Beslediniz KANARYAYI oydu goZunuzu !!!

Niye girdi la bunlar sahaya ?

maça ne oldu.bilgi verebilirmisiniz.şimdiden sağolun.

basın mensuplarını zor kullanarak dısarı atmıslar gelecek sezon bunlar kendi sahalarında seyircili maç oynarsa ana avrat düz girer,im bu federasyona

Yaptıkları bizim lehimize oldu güzel güzel...

gerizekalı la bunlar :D

Geri
Üst Alt